«Δεν μετανιώνω εύκολα για...» - Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στις φήμες επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Κατριβέση

Τι συμβαίνει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μετανιώνω εύκολα για...» - Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στις φήμες επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Κατριβέση

Η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο για τα επαγγελματικά τους, αφού εκτός του ότι παρουσίαζαν την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του OPEN, προκάλεσαν και αντιδράσεις μετά από δηλώσεις τους για την Ναταλί Κάκκαβα που μπαίνει στην ομάδα του σταθμού.

Βέβαια, απασχόλησαν και για την προσωπική τους ζωή. Η Φελίσια φημολογήθηκε πως χωρίζει από τον σύντροφό της, Μάνο Κοψαχείλη, ενώ η Μαριάντα περνάει μια πολύ σοβαρή κρίση στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η τραγουδίστρια βγήκε δημόσια στην εκπομπή Super Κατερίνα πριν μερικές εβδομάδες και εξομολογήθηκε πως της έστειλαν κάποια μηνύματα του συζύγου της, τα οποία δεν συγχωρούνται! Βέβαια, δεν έκρυψε ποτέ ότι θα ήθελε να προσπαθήσει για το γάμο της...

Αυτές τις ημέρες λοιπόν κυκλοφόρησαν φήμες πως η Μαριάντα έκανε επανασύνδεση με τον Δημήτρη Κατριβέση και δεν γινόταν να μην ερωτήσει από τα τηλεοπτικά συνεργεία που την συνάντησαν σε έξοδο της.

«Περάσαμε όμορφα το καλοκαίρι μας. Για εμένα και την Φελίσια θα συνεχιστούν τα σκ στο OPEN. Ημερομηνία δεν μπορούσε να σας πούμε. Άγχος σίγουρα υπάρχει γιατί είναι μια σεζόν πολύ γεμάτη από πολλές και καλές εκπομπές», είπαν αρχικά Μαριάντα και Φελίσια για τα επαγγελματικά τους.

Ενώ για τον Τριαντάφυλλο που μπήκε στο Fame Story, είπε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει την ικανότητα να βρίσκεται παντού και στο Fame Story και στην εκπομπή του OPEN»

Η Φελίσια βέβαια, είπε για τα προσωπικά της με αφορμή τις φήμες περί χωρισμού: «Είμαι πάρα πού καλά. Εντάξει, είχαμε και 7 ανάδρομους. Εγώ νομίζω ότι δε μπορούν γενικότερα να σου πηγαίνουν και όλα καλά. Θα σου πάνε τα επαγγελματικά σου, μετά το ένα, μετά το άλλο... Σημασία έχει ότι έχεις καλή διάθεση, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και συνεχίζεις»

Η απάντηση της Πιερίδη για τον Κατριβέση

«Δεν μετανιώνω εύκολα για πράγματα άρα δεν μετάνιωσα που είπα δημόσια για τα προσωπικά μου. Δεν μπορώ να σου πω κάτι τώρα για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Step by step και day by day», είπε χαρακτηριστικά.