«Είχαμε και 7 ανάδρομους! Εγώ νομίζω...» - Η απάντηση της Τσαλαπάτη στις φήμες χωρισμού από τον Κοψαχείλη

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχαμε και 7 ανάδρομους! Εγώ νομίζω...» - Η απάντηση της Τσαλαπάτη στις φήμες χωρισμού από τον Κοψαχείλη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Φελίσια Τσαλαπάτη και την Μαριάντα Πιερίδη σε δημόσια έξοδο τους. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, ρώτησε τις δυο γυναίκες σχετικά με την προσωπική τους ζωή, αφού κυκλοφόρησαν έντονες φήμες σχετικά με τους συντρόφους τους.

Βέβαια, αναφέρθηκαν και στα επαγγελματικά τους, αφού πολύ σύντομα θα τις δούμε να συνεργάζονται ξανά η μια δίπλα στην άλλη μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

«Περάσαμε όμορφα το καλοκαίρι μας. Για εμένα και την Φελίσια θα συνεχιστούν τα σκ στο OPEN. Ημερομηνία δεν μπορούσε να σας πούμε. Άγχος σίγουρα υπάρχει γιατί είναι μια σεζόν πολύ γεμάτη από πολλές και καλές εκπομπές», είπαν αρχικά Μαριάντα και Φελίσια για τα επαγγελματικά τους.

Ενώ για τον Τριαντάφυλλο που μπήκε στο Fame Story, είπε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει την ικανότητα να βρίσκεται παντού και στο Fame Story και στην εκπομπή του OPEN»

Η απάντηση της Τσαλαπάτη για τις φήμες χωρισμού με τον σύντροφό της

Η Φελίσια βέβαια, μίλησε επίσης για τα προσωπικά της με αφορμή τις φήμες περί χωρισμού με τον εδώ και επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Μάνο Κοψαχείλη: «Είμαι πάρα πού καλά. Εντάξει, είχαμε και 7 ανάδρομους. Εγώ νομίζω ότι δε μπορούν γενικότερα να σου πηγαίνουν και όλα καλά. Θα σου πάνε τα επαγγελματικά σου, μετά το ένα, μετά το άλλο... Σημασία έχει ότι έχεις καλή διάθεση, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και συνεχίζεις».

Να σημειώσουμε πως οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφόρησαν μετά τις χωριστές καλοκαιρινές διακοπές που έκανε το ζευγάρι, παρόλο που ο hairstylist είχε βγει στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και της έκανε έκπληξη για την γιορτή της.

Δείτε επίσης, τι απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη για τις φήμες επανασύνδεσης με τον σύζυγό της μετά το σκάνδαλο στο γάμο τους - δείτε εδώ τι έχει συμβεί.