Κόνι Μεταξά: «Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας» - Τι λέει για τη σχέση της με το Μάριο Καπότση

«Δεν ξέρεις και ποτέ, αν θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: «Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας» - Τι λέει για τη σχέση της με το Μάριο Καπότση

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κόνι Μεταξά "πιάστηκε" από τους τηλεοπτικούς φακούς σε επίσημη δημόσια έξοδό της και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Ολυμπιονίκη αθλητή του πόλο, Μάριο Καπότση, ένα χρόνο περίπου μετά το γάμο τους, καθώς και για το εάν είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Τι δήλωσε η Κόνι Μεταξά για το γάμο της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Αρχικά, είπε, πως την ενοχλεί αρκετά, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτάνε, εάν έχει αλλάξει κάτι μετά το γάμο της με τον Ολυμπιονίκη.

Στη συνέχεια, μίλησε για την εγκυμοσύνη και το εάν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Με αφορμή μία συνέντευξη του γνωστού πολίστα, που ανέφερε, πως θέλει να αποκτήσει παιδί, η τραγουδίστρια αποκρίθηκε σχετικά με το ζήτημα, «Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, νομίζω, από τα δέκα του», αλλά και «Τι φταίω εγώ για αυτό;».

«Ναι, εννοείται το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές (με το σύζυγό μου)», υπογράμμισε σε σχέση με το θέμα της εγκυμοσύνης. «Τι; Θα σας πω και τι είπαμε;», συμπλήρωσε μετά την απορία των δημοσιογράφων. «Έχουμε συζητήσει, και μου έχει πει εσύ θα είσαι έγκυος, εγώ είμαι έτοιμος από τότε που με γνώρισες. Οπότε, όταν αισθανθείς εσύ έτοιμη, τότε θα το προχωρήσουμε», τόνισε για τη συζήτηση με το σύζυγό της.

«Αν μπορούμε, γιατί δεν ξέρεις και ποτέ, αν θα μπορέσουμε», κατέληξε. «Χτύπα ξύλο», έκλεισε την κουβέντα αστειευόμενη, χτυπώντας το κεφάλι της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η γνωριμία του Μάριου Καπότση με την Κόνι Μεταξά

Πριν αρκετό καιρό η τραγουδίστρια απαντώντας Q'n'A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε, πως γνωρίστηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον σύζυγό της.

«Ο Μάριος ήταν χορηγός σε μια συναυλία που ήμουν και ήρθε στην πρόβα και με είδε. Με ήξερε μια κοινή μας γνωστή η κουμπάρα μας η Μαρίζα, η οποία μας πάντρεψε κιόλας, και αυτή έκανε το κονέ. Ήταν συνοικέσιο παιδιά. Κι όμως! Αλλά δούλεψε! Πολλές φορές οι φίλοι σου ξέρουν καλύτερα τι θες από εσένα».

Κλείνοντας το βίντεο της, τόνισε το γεγονός ότι:« Γι’αυτό να τους ακούς τους φίλους σου! Κυρίως μιλάω για τους δικούς μου φίλους που πρέπει να κάνουν συνέχεια ό,τι τους λέω εγώ... γιατί αλλιώς νευριάζω. Καθόλου πιεστική και τόξικ».