«Καταπέλτης» γνωστός χορευτής μετά την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου: «Σκοτώνονται ποιος θα πρωτοκάνει δηλώσεις στα κανάλια...»

Για ποιους αφήνει αιχμές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Καταπέλτης» γνωστός χορευτής μετά την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου: «Σκοτώνονται ποιος θα πρωτοκάνει δηλώσεις στα κανάλια...»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η απώλεια της μεγάλης ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, με πλήθος κόσμου να την αποχαιρετά στο σπίτι της την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, ακριβώς όπως είχε ζητήσει η ίδια πριν φύγει από τη ζωή. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες, που ήθελαν να της πουν το τελευταίο «αντίο» (διαβάστε εδώ όσα δήλωσαν ορισμένοι εξ αυτών στο youweekly.gr).

Δεν έλειπαν ωστόσο και εκείνοι που εξέφρασαν την αντίδρασή τους για όσα διαδραματίστηκαν στην Παιανία τις προηγούμενες ώρες. Ένας εξ αυτών ήταν ο θρυλικός χορευτής και χορογράφος του ελληνικού κινηματογράφου Τάκης Σαγιώρ, που δεν μάσησε τα λόγια του -όπως δεν έχει κάνει άλλωστε και ποτέ στο παρελθόν.

Τάκης Σαγιώρ
Ο Τάκης Σαγιώρ
Πηγή φωτογραφίας: Facebook/sayortakis

Όσα έγραψε ο χορευτής Τάκης Σαγιώρ μετά την κηδεία της Χρονοπούλου

Λίγες ώρες μετά την κηδεία ο Τάκης Σαγιώρ αναφέρθηκε με ανάρτησή του στην κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου, αφήνοντας αιχμές για ορισμένους παρευρισκόσμενους, και κατά πόσο εκείνοι στάθηκαν δίπλα στην μεγάλη ηθοποιό στις δύσκολες στιγμές της, όταν είχε πια αποσυρθεί από τα φώτα. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: «Η αυλαία έπεσε! Καλό ταξίδι στο φως Μαίρη! Νιώθω θλίψη και αηδία! Η Χρονοπούλου απέκτησε φήμη, ο κόσμος την λάτρεψε, έζησε έντονα, απέκτησε περιουσία... Ένα δεν κατάφερε, να αγαπηθεί ως Μαίρη να την αγαπήσει κάποιος και να σταθεί δίπλα της "βράχος" να την φροντίσει»!

Συνεχίζει μάλιστα, και γίνεται πιο συγκεκριμένος: «Περιτριγυριζόταν από κόλακες, αυλικούς που το έπαιζαν φίλοι της και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η προβολή τους και τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που θα αποκτούσαν από την λάμψη της σπουδαίας ηθοποιού! Τους βλέπω τώρα συγκινημένους να θρηνούν πάνω από το φέρετρο της! Σκοτώνονται ποιος θα πρωτοκάνει δηλώσεις, στα κανάλια, για την "αγαπημένη τους φίλη"! Εξήντα χρόνια δούλεψε η Μαίρη δούλεψε σκληρά για να αποκτήσει αυτήν την περιουσία, ακίνητα, έργα τέχνης, πανάκριβα έπιπλα... Όλα τα άφησε πίσω! Όλα αυτά είναι μάταια! Το μόνο που δίνει νόημα στη ζωή είναι η αγάπη, η συντροφικότητα, ένας Άνθρωπος που θα αγαπήσει εσένα και όχι την φήμη σου και την περιουσία σου... Ένας άνθρωπος που θα σου κράτα το χέρι την ώρα του φευγιού σου και θα σου κλείσει τα μάτια! Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα Ματαιότης»