Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα & Μπέο: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι...»

Το σχόλιο για το χαμό που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου στις εκπομπές και τα ποσοστά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα & Μπέο: «Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι...»

Χαμός προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος έβγαζε τηλεφωνικά ή μέσω skype στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τον Αχιλλέα Μπέο, ωστόσο η συζήτηση πάντα κατέληγε σε καβγά. Οι ανταγωνιστικές εκπομπές λοιπόν - έχοντας ήδη γίνει έξαλλες με τις δηλώσεις του Δημάρχου και τη στάση του - "έπεσαν" να φάνε τις εκπομπές εκείνες που του δίνουν βήμα για να μιλά και να τσακώνεται, με σκοπό μόνο και μόνο να κάνουν νούμερα τηλεθέασης.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας ωστόσο υπερασπίστηκε τον εαυτό του στον αέρα της εκπομπής, πως στην σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι, ενώ έκανε λόγο και για... φίδια κολοβα.

Το σχόλιο της Χρηστίδου για Λιάγκα και Μπέο

Σήμερα Σάββατο 14/10 η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με τον όλο χαμό που επικράτησε.

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι ακολουθεί κάθε εκπομπή, αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει είναι γι’ αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα γιατί αυτό είναι το κριτήριο

Από εκεί και πέρα είναι και ένας οδηγός για εμάς για να δούμε και ο κόσμος τι θέλει να δει από εμάς. Παίρνουμε κάθε φορά αναλυτικά τα νούμερα της εκπομπής και λέμε "Αυτό άρεσε στον κόσμο, αυτό δεν άρεσε", αυτό μας καθοδηγεί. Αυτό δεν είναι κακό, αυτό είναι ένα εργαλείο.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ότι η διαχείριση είναι πολύ σημαντική για το πώς θα διαχειριστείς έναν τέτοιο καλεσμένο, αλλά και να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Όλοι έχουμε έναν αξιακό φραγμό και δεν μπορείς να τον περάσεις, και ο καθένας έχει διαφορετικά όρια.

Τα πρόσωπα της ημέρας δημοσιογραφικά μιλώντας... λέγαμε αν ο Πέτρος Φιλιππίδης ήθελε να δώσει συνέντευξη θα υπήρχε εκπομπή που δεν θα την φιλοξενούσε; Θα ήταν λάθος. Δεν μπορείς να σηκώνει την σημαία της ελευθερίας του λόγους και μετά να πεις δεν δίνω το λόγο. Απλά διαχειρίζεσαι αυτή την άποψη. Ο καθένας όπως κρίνει και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η έκθεση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ασκούσε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.