«Είχε πάρει πασατέμπο και περίμενε πώς και πότε θα...» - Η αιχμηρή απάντηση της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό στην Δανάη Μπάρκα

«Δεν έχει μία ομπρέλα, όπως έχει η Δανάη την μητέρα της και δέκα ανθρώπους να την συμβουλεύουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχε πάρει πασατέμπο και περίμενε πώς και πότε θα...» - Η αιχμηρή απάντηση της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό στην Δανάη Μπάρκα

Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Γειά σου, για την συμμετοχή του στο νέο ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. H κυρία Μαρία, αναφέρθηκε τόσο στο πολύ κοντινό πλάνο του με τον Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ έδωσε και την απάντηση της στα αιχμηρά λόγια της Δανάης Μπάρκα.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό

«Μου άρεσε πάρα πολύ. Γέλασα με την ψυχή μου. Είχα να γελάσω χρόνια έτσι. Ήταν τέλειο. Του είπα πειν φύγει επειδή ξέραμε ότι θα είναι και ο Γαρδέλης "Τάσο να προσέχεις τον Γαρδέλη" και μου λέει "μαμά μην ανησυχείς το έχω, δεν πρόκειται να ξεφύγω. Με τον Τάσο μιλούσα έτσι μέχρι και την τελευταία στιγμή που παρέδωσε το κινητό στην παραγωγή.

Ο Γαρδέλης συνεχώς ήταν από πίσω του, ούτε τουαλέτα δεν μπορούσε να πάει. Ήταν κάποτε ένα αστέρι, είναι λίγο πιο μεγάλος από εμένα, τον έβλεπα, τον λάτρευα. τώρα σε αυτή την ηλικία που θα έπρεπε να είναι πιο σοφός, εγώ νομίζω ότι είναι πιο πολύ πονηρός. Έχει θέματα.

«Εκείνη την ώρα αυτό που είπα είναι "Α ρε Τάσο να αγιάσει το στόμα σου, ε άμα πια". Βέβαια, μετά από λίγο λέω Τάσο την έβαψες. Ποιος ακούει τη Δανάη; Άνθρωπος είναι. Πόσο να αντέξει;», ανέφερε αρχικά για την συμμετοχή του γιου της στο παιχνίδι και τους καβγάδες που είχε στον Άγιο Δομίνικο με τον ηθοποιό.

Η απάντηση στην Δανάη Μπάρκα

Στη συνέχεια ωστόσο, απάντησε στις δηλώσεις που έκανε πριν μερικές ημέρες η Δανάη Μπάρκα για την συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό απέναντι στον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα. Έχει πετύχει σε αυτό που κάνει τώρα, την συμπαθώ, την εκτιμώ, την βλέπω, αλλά είναι προκατειλημμένη με το γεγονός που έγινε τότε με μια κοπέλα που φόραγε ρίγες. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ζήτησε συγνώμη, η Δανάη πήρε πολύ προσωπικά το θέμα»

Άκουσα που είπε ότι δεν το είδε χθες (το celebrity). Ναι καλά, είμαι σίγουρη ότι είχε πάρει πασατέμπο, είχε κάτσει μπροστά στην τηλεόραση και περίμενε πώς και πότε θα κάνει ο Τάσος το λάθος. Μόλις το έκανε "Α ρε Τάσο λέει εδώ σε έχω. Τώρα σε διάλυσα". Εγώ θα της έλεγα να τον γνωρίσει και να τον συγχωρέσει. Να τον γνωρίσει να μάθει τον Τάσο γιατί είπε πολύ υποτιμητικά λόγια γι΄αυτόν. Δεν έχει μία ομπρέλα, όπως έχει η Δανάη την μητέρα της και δέκα ανθρώπους να την συμβουλεύουν», είπε χαρακτηριστικά.