Είδε τον φωτογράφο και ξεκίνησε να κρύβεται - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίλους Κόζαρη και του Πάνου Μουζουράκη μετά τη γέννα

Φουλ in love το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδε τον φωτογράφο και ξεκίνησε να κρύβεται - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίλους Κόζαρη και του Πάνου Μουζουράκη μετά τη γέννα

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους. Μετά τον παραμυθένιο γάμο τους (δείτε εικόνες), κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Μάλιστα είναι και οι δυο "χαζογονείς" με τον τραγουδιστή να έχει ξετρελαθεί με την κορούλα του - δείτε εδώ τι έχει πει.

Σήμερα βιώνουν τους πρώτους μήνες στο σπίτι τους με την μπέμπα που τους έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό την οποία το ζευγάρι δεν σταματά να φωτογραφίζει.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Κόζαρη - Μουζουράκη μετά τη γέννα

Μήνες μετά την γέννα και αφού πλέον δεν κρύβονται από τους φωτογράφους και τις κάμερες, Μαριλού Κόζαρη και Πάνος Μουζουράκης πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο και τον ερχομό της κόρης τους.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας να περπατά αμέριμνο. Μάλιστα, η Μαριλού μόλις είδε τον φωτογράφο κρύφτηκε πίσω από τον σύζυγό της με εκείνον να γελά.

Πάνος Μουζουράκης Μαριλού Κόζαρη

Μαριλού Κόζαρη Πάνος Μουζουράκης

Πάνος Μουζουράκης σύζυγος

Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το όνομα και το νονό της κόρης του

«Σήμερα είχαμε κάποια νέα, τα οποία μας απαγορεύουν να προχωρήσουμε τόσο σύντομα στην επόμενη φάση. Δεν λειτουργεί το...», είπε αρχικά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, με τα "μπιπ" να πέφτουν "βροχή".

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Το πρόσωπο που μου έχει κάνει πρόταση να βαφτίσει το παιδί είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δε θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα», δήλωσε έπειτα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας, ρώτησε την Ελένη Βουλγαράκη: «Με τρώει μέσα μου να σε ρωτήσω αν σου έχει συμβεί. Όχι εσένα, του συντρόφου σου», σχετικά με την πρώτη δήλωση του τραγουδιστή, με την ίδια να "παγώνει" αρχικά και να του λέει στη συνέχεια: «Ναι, έχει συμβεί».