Αλέξης Κούγιας: «Μπίμπιλας, Μπιμπίλας, ξέρω' γω πως το λένε; Αλίμονο αν συγκριθεί με τον Χαϊκάλη, τα σκ@τ@ με την κολώνια»

Οι αιχμηρές δηλώσεις του ποινικολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Κούγιας, μπορεί σήμερα Πέμπτη 19/10 να μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γάμο του με τον Tyler McBeth (δείτε εδώ αναλυτικά), την Τετάρτη 18/10 όμως βγήκε ξανά στον αέρα, όμως αυτή τη φορά μίλησε για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τα σχόλιά του σχετικά με τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη.

Ο ποινικολόγος, λοιπόν, έκανε μία σύγκριση του προέδρου του ΣΕΗ με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, χρησιμοποιώντας αιχμηρούς χαρακτηρισμούς για να μιλήσει για το υποκριτικό του ταλέντο και τη θέση του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η αιχμηρή δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Αν κάτσει κάποιος να δει ποια ήταν η θέση του Μπίμπιλα, Μπιμπίλα, ξέρω' γω πως το λένε... πριν εμπλακεί το όνομά του στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη και ας κάνει μια πολύ απλή σύγκριση. Από εκεί και πέρα, αλίμονο τώρα αν συγκριθεί ο Χαϊκάλης με τον Μπιμπίλα, τα σκ@τ@ με την κολώνια και αναφέρομαι στην καλλιτεχνική τους θέση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κατέθεσε αγωγή εναντίον του

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια. Ο πρώτος μάλιστα, κατέθεσε αγωγή εναντίον του, υποστηρίζοντας έχει υποστεί ηθική βλάβη από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στις τηλεοπτικές κάμερες.

Την είδηση έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στην εκπομπή Πρωινό, αποκαλύπτοντας και το ποσό που ζητά από τον ποινικολόγο, μήνες μετά το εξώδικο που του είχε στείλει.

«Αμόρφωτε καραγκιόζη» και «Ιέρεια του metoo» είναι κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, με αφορμή ο δεύτερος να του κάνει αγωγή ύψους 255.000 ευρώ.

«Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη. Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια», ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια.