«Πρέπει να είσαι πολύ καλά!», «Όχι τόσο, αλλά...» - Αμηχανία στο Fay's Time με το σχόλιο της Καραβάτου για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά

Η "μαζεμένη" αντίδραση της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πρέπει να είσαι πολύ καλά!», «Όχι τόσο, αλλά...» - Αμηχανία στο Fay's Time με το σχόλιο της Καραβάτου για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, ήταν την Παρασκευή 20/10 η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πίσω από τις κάμερες, ιδιαίτερα την περίοδο που εργαζόταν ως παρουσιάστρια στο κανάλι του MEGA.

Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της, λίγο πριν αποχαιρετιστεί με τη Φαίη Σκορδά, θέλησε να μάθει τι συμβαίνει και στη ζωή της παρουσιάστριας, επισημαίνοντάς της πως την παρακολουθεί και θεωρεί πως δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ. Η απάντησή της, όμως, τη διέψευσε.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Γιατί έβαλαν την σχέση τους στον πάγο!

Η προσωπική εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά στην Κατερίνα Καραβάτου

  • Κατερίνα Καραβάτου: Εσύ πώς είσαι; Γιατί σε βλέπω τέλεια να ξέρεις ε; Πρέπει να είσαι πολύ καλά!
  • Φαίη Σκορδά: Καλά είμαι. Εγώ δεν το βάζω κάτω.
  • Κατερίνα Καραβάτου: Όχι, και γενικά λέω σε βλέπω πολύ καλά.
  • Φαίη Σκορδά: Όχι τόσο, αλλά πάλι δεν πειράζει.

Το περιστατικό στο Fay's Time που την επηρέασε ψυχολογικά

Τη Δευτέρα (16/10) ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time λίγο μετά την αποχώρησή του από το I am a celebrity get me out of here με τον γνωστό ηθοποιό να προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του.

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity Get Me Out of Here: Μετά τον τσακωμό τους ήρθαν πολύ κοντά - Ο Γαρδέλης πήγε να φιλήσει στο στόμα τον Ξιαρχό

Πιο αναλυτικά, η συζήτηση από μεριάς του ξέφυγε, όταν ξεκίνησε να μιλάει για το κομμάτι του σεξουαλικού προσανατολισμού με τον ίδιο να καταλήγει σε θέματα περί κτηνοβασίας και της αγάπης για τα ζώα.

Τότε ήταν λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε και του ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση με τον Σταμάτη Γαρδέλη να την προσβάλλει λέγοντας της, πως του λέει όσα της λένε στο ακουστικό της και πως δε μιλάνε ουσιαστικά οι δυο τους.

Σ.Γ: «Καλημέρα σας κτηνοβάτης, τι μας ενδιαφέρει κύριε;»

Φ.Σ: «Τι είναι τώρα αυτό που μας είπες Σταμάτη μου;»

Σ.Γ: «Με το καλημέρα σας, μάς έδειξε τη σεξουαλική του ταυτότητα και από την άλλη έχει θέμα γιατί βγήκε στο προσκήνιο. Δεν το εξετάζω, αλλά δε με αφορά. Με αφορά ο λόγος ενός πολιτικού άνδρα»

Φ.Σ: «Μιας γυναίκας πολιτικού σε αφορά;»

Σ.Γ: «Ναι αλλά μιλάω για τον Κασσελάκη. Να πούμε “το” Κασσελάκη; Να πάμε στο ουδέτερο; Με ενδιαφέρει ο λόγος… Από εκεί και πέρα... δε με αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Να πω και πω κτηνοβάτης, ουρόφιλος».

Φ.Σ: «Λίγο τα μπερδεύεις και δεν έχω όρεξη να κάνω μάθημα τώρα στη ζωή μου. Αν θες στο διάλειμμά, μπορώ να σου εξηγήσω. Αυτή τη στιγμή, τα παραδείγματα που φέρνεις είναι πολύ λάθος και πολύ προσβλητικά, γιατί δε μπορείς να τα εξισώνεις με άλλες περιπτώσεις. Είναι λάθος. Δε μιλάμε για ακραίες παθολογικές καταστάσεις, που μου τις φέρνεις εμένα μπροστά σαν παραδείγματα…

Σ.Γ: «Αυτό, που κάνεις είναι ομοφοβικό»

Φ:Σ: «Δεν είναι προσανατολισμός. Δεν είναι επαγγελματικός προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προτίμηση. Ένας άνθρωπος αγαπάει»

Σ.Γ: «Εγώ συστήνομαι “καλημέρα γυμνιστής”, μπορώ να βγάλω τα ρούχα μου εδώ; Όχι. Υπάρχει ένα μέτρο, υπάρχει αιδώς. Μπορεί να είμαι ερωτευμένος με ένα ζώο, και να έχω πολλά συναισθήματα γι αυτό. Υπάρχει και η αιδώς»

Φ.Σ: «Μου φέρνεις κάποια παραδείγματα, που είναι τόσο ακραία, που αισθάνομαι ότι με υποτιμάς. Αν αυτές είναι οι απόψεις σου...Το παίρνω προσωπικά και αυτή είναι η εκπομπή μου».

Σ.Γ: «Βγάλε το ακουστικό σου αν θέλεις να μιλήσουμε»

Φ.Σ: «Τι θέλεις να πεις; Ότι κάποιος μου λέει κάτι;»

Σ.Γ: «Ότι δε μιλάω μόνο με σένα. Μόνο με σένα μιλάω τώρα;»

Φ.Σ: «Λοιπόν! Βάζουμε μια άνω τελεία»

Σ.Γ: «Α, βάζεις μια άνω τελεία. Ας αφήσουμε τα συμπεράσματα στον κόσμο»

Φ.Σ: «Δε μπορώ να συζητήσω με ανθρώπους, οι οποίοι βάζουν στο τραπέζι πράγματα ακραία, υποτιμούν την κουβέντα για εμένα και δε μπορώ να συνεχίσω. Θα σε άκουγα με χαρά, αν δεν έκανες αυτούς τους παραλληλισμούς... Αναφέρομαι στα παραδείγματα, που μόλις είπες! Δε θέλω να δικαιολογήσω τίποτα. Είναι ένα ακραίο παράδειγμα, που το παίρνεις πίσω... Δε θέλω να δικαιολογήσω κάτι...Εγώ δε θα ήθελα! Προσβάλλομαι. Σαν οικοδέσποινα είμαι ευγενική. Προσβάλλομαι στον τρόπο που εκφέρεις την άποψή σου, στα παραδείγματα που ανέφερες, για κάτι που είναι τόσο σοβαρό. Δε θα ήθελα να πω ότι σταματάμε εδώ τη φιλοξενία»