«Υπήρξε όλο αυτό που συνέβη! Μεταξύ μας και σας το λέω πολύ ειλικρινά...» - Η Ζαρίφη ''έσπασε'' τη σιωπή της για τη συμπεριφορά του Αλεξάνδρου

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής ''Οδός Ζαρίφη 2''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (20/10) στο Super Kατερίνα ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη λίγο πριν γίνει η επίσημη πρεμιέρα της νέας της εκπομπής ''Οδός Ζαρίφης 2'' με την ίδια να κάνει δηλώσεις για τη νέα της αρχή στο OPEN.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον συνάδελφό της και μέλος της εκπομπής, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος απασχόλησε μετά τις αποκαλύψεις του για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: «Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με...» - Το ξεκαθάρισμα της Ζαρίφη για την συμμετοχή του Αλεξάνδρου στην εκπομπή της στο OPEN

Σε εκείνη τη φάση, λοιπόν ο Αλεξάνδρου έκανε γνωστό, πως δεν ήξερε αν θα είναι στο ''Οδός Ζαρίφη 2'', παρά το γεγονός της φωτογράφησης, που είχε ολοκληρώσει. Από τη μεριά της λοιπόν, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε τι συνέβαινε στις συσκέψεις με τον Αλεξάνδρου.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Εγώ να σου πω την αλήθεια ήμουν ο άνθρωπος, που άνοιξα μια μέρα και είδα ξαφνικά ότι έχει συμβεί όλος αυτός ο ορυμαγδός. Μεταξύ μας, και σας το λέω πολύ ειλικρινά, δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ τίποτα. Ο Δημήτρης ερχόταν κανονικά στις συσκέψεις, το συζητάγαμε κανονικά, εμείς σαν ομάδα δεν είχαμε ποτέ τριγμούς. Υπήρξε όλο αυτό, που συνέβη, εγώ κατανοώ τον άνθρωπο, που θέλει σε κάποιες στιγμές να πει και τη δική του αλήθεια», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την νέα εκπομπή

Πρεμιέρα στο OPEN κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη με τη νέα της εκπομπής Οδός Ζαρίφης 2. Πρόκειται για ένα "εκπομποσήριαλ" με μπόλικο χιούμορ και αγαπημένους συνεργάτες στο πλευρό της.

H μοναδική Κατερίνα Ζαρίφη με το αστείρευτο χιούμορ και την εύστοχη ατάκα της, μας υποδέχεται καθημερινά στην Οδό Ζαρίφη 2, για τα πιο κεφάτα μεσημέρια. Το πιο θεότρελο σπίτι ανοίγει τις πόρτες του και καλωσορίζει τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 14:00 μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Τι γίνεται μέσα σε αυτό το σπιτικό; Ποιοι είναι οι ένοικοί του; Πώς εμπλέκονται στη ζωή της Κατερίνας και ποια είναι η ιστορία τους; Τα πράγματα είναι πολύ απλά…. ή μήπως όχι;

Κατερίνα Ζαρίφη Οδός Ζαρίφη 2

Η Κατερίνα ζει μαζί με τη γιαγιά της, τη Νούλα, την οποία υποδύεται ο Αντώνης Παπαηλίας, γνωστός και ως Λόλα. Μέσα στο σπίτι τους, υπάρχει μια τηλεορα-ΣΑΡΑ που δεν κλείνει ποτέ και όσα βλέπουν εκεί γίνονται βούτυρο στο ψωμί τους σχολιάζοντας, η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

Παπαηλίας Οδός Ζαρίφη 2

Η Κατερίνα έχει βέβαια και το δικό της podcast, το podcast το καλό, εκεί όπου θα υποδέχεται φίλους και γνωστούς για μια συνέντευξη «έξω απ’ τα δόντια».

Στο σπίτι μπαινοβγαίνει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι ο μόνος υδραυλικός που μπορεί να σου «αλλάξει» και τα φώτα. Θα καταφέρει άραγε η Κατερίνα να τον «τυλίξει» στα δίχτυα του έρωτά της;

Δημήτρης Αλεξάνδρου Οδός Ζαρίφη 2

Στην παρέα τους έρχεται και η wannabe influencer, η οποία εισβάλει στη ζωή της Κατερίνας. Η Άννα Ζηρδέλη κάνει στροφή στην ποιότητα των social media.

Άννα Ζηρδέλη Οδός Ζαρίφη 2

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στην «Οδό Ζαρίφη 2». Μη βάλεις GPS! Θα τους βρεις όλους τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 14:00 στο OPEN.

Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαλώστε πιο συχνά να παίρνουμε αποσπάσματα» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζαρίφη για την πρεμιέρα της ''Οδός Ζαρίφη 2'' και τα αρνητικά σχόλια

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα μετρηθούμε, γιατί και το μέγεθος μετράει...» - Πήρε τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«O Δημήτρης επιστρέφει σπίτι του κι εγώ παίρνω τον ρόλο του υδραυλικού...» - Η εισβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2"

Οδός Ζαρίφη 2: Τα νούμερα τηλεθέασης της χθεσινής 23/10 πρεμιέρας

Οδός Ζαρίφη 2: Πρεμιέρα για την Κατερίνα Ζαρίφη - Η επική είσοδος στο πλατό του OPEN

«Για την οικογένειά μου δεν θα μετρήσω τα λόγια μου» - Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον σάλο με τον δημοσιογράφο για το όνομα του Πάρη

Κατερίνα Καινούργιου - Κατερίνα Ζαρίφη: Κάνουν μαθήματα ομορφιάς τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha

Περιμένει την έγκριση του νουνίτο - Εκτός Χαμογέλα και Πάλι, σε νέο ρόλο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου