«Είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τη ζωή μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου ήταν μικρός, δεν μιλούσε καν και λίγους μήνες μετά με ρώτησε πού είναι ο μπαμπάς»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο» - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τη ζωή μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δύο στις 10, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 22/10. Η ίδια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει από τη μέρα που τον έχασε και ποια ήταν η αντίδραση των παιδιών της μετά από όλα αυτά.

Δείτε εδώ τη νέα αρχή που έκανε στη ζωή της.

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πλέον. Μετά από ένα τέτοιο τραύμα, μια τέτοια απώλεια έρχεσαι αντιμέτωπος με τη πραγματικότητα, που είναι σκληρή τις περισσότερες φορές, αλλά είναι και μία πρόκληση για το πώς θα πορευτείς από εδώ και πέρα. Ήταν μονόδρομος να σταθώ στα πόδια μου, όρθια και δυνατή, λόγω των παιδιών μου. Επέλεξα να μείνω στην Αθήνα γιατί βρήκα εδώ δουλειά, ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και αρέσει και στα παιδιά. Το ότι παραμένουν χαρούμενα είναι η δικαίωση ότι κάτι κάνω σωστά», είπε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε: «Το βάρος της οικογένειας είχε πέσει πάνω μου, λόγω της ασθένειας του Αλέξανδρου, από πριν, τον τελευταίο χρόνο που είχε αρχίσει να χειροτερεύει η κατάσταση. Είχα αρχίσει να προετοιμάζομαι. Όταν δεν μπορούσα να χαμογελάσω, προσποιούμουν. Δεν μπορούσα να λέω ψέματα στην κόρη μου, την Ελεάννα, ότι ο πατέρας της θα γινόταν καλά. Και η ίδια μέσα της το ήξερε, το έβλεπε. Είχα μιλήσει και συνεχίζω να μιλάω ακόμα με παιδοψυχολόγους. Όταν έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος, ο γιος μου ήταν μικρός, δεν μιλούσε καν. Και λίγους μήνες μετά με ρώτησε πού είναι ο μπαμπάς. Ήταν μία συνισταμένη την οποία δεν είχα υπολογίσει».

«Όσοι βιώνουμε ένα τραύμα δεν σημαίνει ότι όλη τη μέρα είμαστε μέσα σε ένα πένθος. Με βαραίνει όταν με πλησιάζουν έξω και μου λένε κορίτσι μου τι τραβάς, ενώ βρίσκομαι σε μια στιγμή χαράς. Δεν φόρεσα ποτέ μαύρα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε αυτό το συντηρητικό έθιμο που καταπιέζει τις γυναίκες. Έχω βγάλει μετατραυματικά μετά τον χαμό του Αλέξανδρου. Έχω στο μυαλό μου πως οτιδήποτε μου συμβαίνει, έχω καρκίνο. Πρόσφατα έκανα μια μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχα πείσει τον εαυτό μου πως έχω όγκο στον εγκέφαλο», δήλωσε στη συνέχεια.

«Εμπιστευόμουν την κρίση του περισσότερο απ’ όλους, μου λείπει η ειλικρίνειά του. Ονειρεύομαι να είμαστε καλά με τα παιδιά μου και να ζήσω το σήμερα στο 100%», κατέληξε μιλώντας για εκείνον και τη ζωή της από εδώ και πέρα.

Δείτε επίσης: Πλησιάζει ένας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη