Εκκεντρικά ντυμένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στα γενέθλια του Γιώργου Καράβα - Τι κρυβόταν κάτω από το φούξια σακάκι της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) ο Γιώργος Καράβας γιόρτασε τα γενέθλιά του στο La Tulipe wine bar στη Μεταμόρφωση με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του να δίνουν το παρόν μαζί φυσικά με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους λοιπόν ήταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία κάνει πολύ καλή παρέα με το μοντέλο. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τη fashion expert.

Δείτε επίσης: Με γυάλινη σκάλα, βιομηχανικό δάπεδο & ολόμαυρη κουζίνα - Η πολυτελής μεζονέτα του μένει ο Καράβας και η Ψαρρού (Βίντεο)

Το look της Ζενεβιέβ Μαζαρί στα γενέθλια του Γιώργου Καράβα

Δε θα μπορούσαμε εδώ να μην σχολιάσουμε το ιδιαίτερο look της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία επέλεξε ένα ιδιαίτερο φούξια κοστούμι με το κάτω μέρος να είναι σορτσάκι - βερμούδα. Από μέσα φυσικά είχε βάλει μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Ζενεβιέβ - Look - Γενέθλια Καράβα

Γιατί έλειπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τα γενέθλια του Καράβα

Παρατηρήθηκε λοιπόν, μέσα από τις φωτογραφίες πως εκεί βρέθηκε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την οποία το μοντέλο συνεργάστηκε και στο GNTM. Η ίδια μίλησε στην κάμερα του I Love ΣουΚου, η οποία τους "τσάκωσε" στο νυχτερινό κέντρο, απαντώντας για την Βίκυ Καγιά, η οποία την έχει μπλοκάρει εντελώς στα social media: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι εδώ. Δεν την έχω πάρει τηλέφωνο, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ, μου το είπαν, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανιζόταν στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ. Εννοείται ότι αν τη δω, θα της μιλήσω».

Και έπειτα ρωτήθηκε για άλλη μία απουσία από το party. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η art director δήλωσε πως όσοι απουσιάζουν σημαίνει πως δουλεύουν γενικά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο. Τα λόγια της επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο εορτάζοντας, εξηγώντας πως το μελαχρινό μοντέλο είχε γύρισμα μέχρι αργά (δείτε εδώ τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τους συνεργάτες της) και συμπλήρωσε:

«Δεν γνωρίζω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το GNTM. Δεν έκανα ραντεβού για το Shopping Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα άτομο με ταπεραμέντο, είναι φίλη μου. Παρακολουθώ κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης».

Μάλιστα, μίλησε και για την δήλωσή του που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις για την παρουσίαση: «Εγώ απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια σε μία ερώτηση που μου τέθηκε από έναν κεντρικό παρουσιαστή. Πιστεύω στον εαυτό μου, ότι μπορώ να στηρίξω την κεντρική παρουσίαση ενός show. Θα βάλω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου, εάν και εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο», είπε.