Έρωτας Φυγάς (23/10): «Δεν το πιστεύω με αποκλήρωσε» - Ο Ιάσονας μαθαίνει το σκοτεινό μυστικό της Μαργέτας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (23/10): «Δεν το πιστεύω με αποκλήρωσε» - Ο Ιάσονας μαθαίνει το σκοτεινό μυστικό της Μαργέτας

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα στο αποψινό 23/10 νέο επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς (δείτε όλα τα επεισόδια της νέας εβδομάδας).

Οι σημερινές 23/10 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 32

Ενα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, κι έχει να κάνει με την τη ζωή της πριν παντρευτεί τον Γιώργο Δεμετζή, την κάνει να κινδυνεύει. Ομως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Η Μαργέτα εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής. Στο μεταξύ ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε.

Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. «Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση καλό είναι να μείνουμε ο ένας μακριά από τον άλλον και να κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν μας να διαχειριστούμε όλο αυτό που συμβαίνει» του λέει. Την ίδια στιγμή ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως για να ανακριθεί ως ύποπτος. «Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εδώ» λέει στην Εισαγελέα. «Για την επίθεση κατά της Αννας. Εσείς δεν κρύβεστε πίσω από αυτήν;» τον ρωτάει. Η όλη διαδικασία τελικά οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.

Δείτε επίσης: Νεκρή η Μαργέτα! Η τραγική σκηνή του φόνου και καρέ καρέ η κηδεία

Τι θα δούμε αύριο 24/10 στο επεισόδιο 33

Ο Ιάσονας έχει πλέον απαρνηθεί τη Μαργέτα ως μητέρα, έχοντάς την αντικαταστήσει με την Ουρανία και αυτό είναι κάτι που εκείνη δεν μπορεί να το καταπιεί, όπως και τη στάση του απέναντι στην Αλεξάνδρα και τα παιδιά, αλλά και το μένος του εναντίον του Στέφανου. Την επόμενη μέρα ο Ιάσονας πάει στο αρχοντικό, αλλά εκείνη έχει βάλει φύλακες και του απαγορεύουν την είσοδο. «Αν δεν αλλάξεις μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπεις ποτέ ξανά. Φύγε και μην ξανάρθεις», του λέει. Εκείνος πάει να κάνει ένα βήμα, αλλά η Μαργέτα αρπάζει το όπλο της και τον απειλεί για να φύγει.

Στη συνέχεια, η κραταιά κυρία του Κιάρι αλλάζει το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνει τα ηνία και δίνει τα ρούχα του νεκρού άντρα της σε άπορους. Από την άλλη ο Ιάσονας για να την πικράνει αρχίζει να κυκλοφορεί με την ερωμένη του πατέρα του και να λέει σε όλους: «Τη γυναίκα αυτή την αγάπησε ο πατέρας μου, αλλά δεν έγινε ποτέ Δεμερτζή εξαιτίας της μητέρας μου».

Η Μαργέτα για να τον τιμωρήσει τον αποκληρώνει κι αποφασίζει να κάνει μέτοχο της εταιρείας τον Μάρκο! Αυτό βγάζει εκτός εαυτού τον Ιάσονα ο οποίος βρίσκει έναν τρόπο να την εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το γεγονός της απόπειρας δολοφονίας κατά της Αννας. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Κοντογιάννης, πιόνι της διαφθοράς, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει, την ίδια στιγμή που οι οικοπεδοφάγοι συναντιούνται με τους μπράβους ετοιμάζοντας μια νέα θανατηφόρα επίθεση.