Άσπα: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί...» - Η άκρως εξομολογητική συνέντευξη της αδερφής του MadClip

«Βλέπω τον αδερφό μου πολλές φορές στον ύπνο μου, όταν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Άσπα: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί...» - Η άκρως εξομολογητική συνέντευξη της αδερφής του MadClip

Η ταλαντούχα και πολύ δημοφιλής τραγουδίστρια, Άσπα, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και τη Νάνσυ Παραδεισανού, και μίλησε για όλα, αλλά κυρίως για το χαμό του αδερφού της MadClip.

Οι δηλώσεις της Άσπας, αδερφής του MadClip

«Έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του πρώτου μου τραγουδιού, Στάχτη. Είχε κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2022. Είμαι από 5 χρονών στην Ελλάδα και ο αδερφός μου ήταν 11. Από τότε δεν έχω φύγει ούτε εγώ, ούτε κάποιος από την οικογένειά μου.

Η γιαγιά μου από τη μεριά της μητέρας μου τραγουδούσε. Έβλεπα τι έκανε και ο αδερφός μου στο τραγούδι, αλλά εγώ το είχα πάρει από φόβο, από που ξεκινάς, τι κάνεις, πως πας. Ο αδερφός μου είχε ένα τραγούδι και πήγαμε μαζί στο στούντιο και το κάναμε demo, και έτσι μου μπήκε το μικρόβιο και ξεκίνησα. Μου άρεσε πολύ, ο αδερφός μου μου είχε πει θα σε βοηθήσω και θα το πάμε μαζί. Είχαμε σκοπό να κυκλοφορήσει το τραγούδι, αλλά μεσολάβησαν τα γεγονότα, που συνέβησαν. Στις αρχές τη μουσική την είχαν ως ψυχοθεραπεία μετά την απώλεια του αδερφού μου.

Δείτε επίσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της Άσπας για το χαμό του αδερφού της MadClip, δύο χρόνια μετά την απώλεια

Βλέπω τον αδερφό μου πολλές φορές στον ύπνο μου, όταν αγχώνομαι, και το παίρνω σαν σημάδι. Πιστεύω ότι μας βλέπουν οι άνθρωποι από εκεί πάνω. Με συμβούλευε να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Έχω ακούσει ότι εκμεταλλεύομαι τη φήμη του, αλλά εγώ προσπαθώ να είμαι σωστή ως Άσπα. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα περί βεβήλωσης του μνήματος του αδερφού μου. Με επηρεάζουν αυτά, αλλά προσπαθώ να μην τα ακούω.

Επέλεξα να μην πάω στο Just the 2 of us, γιατί ήταν πολύ πρόσφατο, που είχα μπει στο χώρο και να μην εκτεθώ. Γενικά θέλω να επικεντρωθώ στη δισκογραφία μου και στη μουσική μου, όχι σε κάτι τηλεοπτικό. Στις 27 Οκτωβρίους βγαίνει το καινούργιο μου single και κάνω πρεμιέρα στην Πάτρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζομαι», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: