«Πήγα στην πρεμιέρα της και ζήτησα από τους φωτογράφους να...» - Ο Νίκος Συρίγος μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για πρώτη φορά ο Νίκος Συρίγος μίλησε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο της από τον Σπύρο Δημητρίου δυο χρόνια μετά το γάμο τους στην Αίγινα (δείτε εικόνες), βρήκε τον έρωτα στα μάτια του δημοσιογράφου με τον οποίο γνωριζόντουσαν από πριν.

Μπορεί να είναι αρκετούς μήνες μαζί, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο για τη σχέση τους. Βέβαια, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες ντοκουμέντα από την παρουσία του δημοσιογράφου σε συναυλίες της.

Λίγο λοιπόν μετά τις σπόντες που γίνονται στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι στην οποία συμμετέχει, ο Νίκος Συρίγος μίλησε ανοιχτά για την αγαπημένη του...

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι; Δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να "φωνάζω" την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξωφύλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου», είπε στο περιοδικό ΟΚ και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

«Πήγα στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Ζουγανέλη και ζήτησα από τους φωτογράφους να μην βγάλουν φωτογραφία. Ήθελα όλα τα φώτα να επικεντρωθούν στους ανθρώπους της παράστασης», είπε σε άλλο σημείο στην συνέντευξη του στο περιοδικό.

Η συνάντηση με τον "πεθερό" του για τα μάτια της

Το βράδυ της Δευτέρας 11/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μία συναυλία στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τις δύο γυναίκες. Στο κοινό βρέθηκαν και κάποια από τα αγαπημένα πρόσωπα της πρώτης.

Ο λόγος για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και για τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Συρίγο. Οι δύο άντρες, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και η παλιά συνεργάτιδα του δημοσιογράφου από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, Ελένη Βουλγαράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το βράδυ ο Νίκος Συρίγος δεν πήρε τα μάτια του από την τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευε με την ψυχή της στη σκηνή, ενώ χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια από την θέση του.

Δείτε επίσης: «Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναυλία

Συρίγος, Γιάννης Ζουγανέλης, Βουλγαράκη συναυλία Ελεωνόρας

Νίκος Συρίγος συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη