«Βίον ανθόσπαρτον» - Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου για το γάμο Κασσελάκη και οι αγκαλιές στο αεροδρόμιο με την κόρη του

Οι δηλώσεις μετά την επιστροφή του από την Αφρική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βίον ανθόσπαρτον» - Το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου για το γάμο Κασσελάκη και οι αγκαλιές στο αεροδρόμιο με την κόρη του

Στην Αφρική ταξίδεψε ο Αχιλλέας Μπέος μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου ο τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή για να διασκεδάσει τους ομογενείς, με τον Δήμαρχο Βόλου να την προλογεί (δείτε εδώ το βίντεο). Σήμερα 25/10 λοιπόν, και οι δυο άντρες επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τον συνάντησε και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τα όσα απασχόλησαν αυτές τις ημέρες εξαιτίας του ονόματος του.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

«Πήγα τέσσερις μέρες, ήμουν φιλοξενούμενος παρέα με τον Κωνσταντίνο. Όλα καλά», ανέφερε αρχικά για το ταξίδι του αυτό μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αχιλλέα Μπέο για την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα μαζί με την μητέρα της, απαντώντας του στην κατηγορία πως "τρώει" την σύνταξη της μητέρας της η οποία έχει φύγει από την ζωή (δείτε την ανάρτηση).

«Δεν ασχολούμαι με την κυρία Ακρίτα. Θα τα πούμε αργότερα», απάντησε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βόλου.

Από την άλλη έπειτα από σχετική ερώτηση ευχήθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη για τον γάμο του που έγινε στην Αμερική μιας και οι δηλώσεις του κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα αιχμηρές. «Βίον ανθόσπαρτον, μέχρι εκεί», είπε γελώντας.

Επίσης, σχολιάστηκε και η αγκαλιά με την κόρη του, η οποία πήγε να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, αποδεικνύοντας πως έχουν πολύ καλές σχέσεις, μετά τις κατηγορίες της μεγαλύτερης κόρης του που μένει στην Αμερική.

Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα για την αντιμετώπιση του θέματος από τον Αργυρό

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης 25/10 στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα

«Ανάψτε τα κινητά, αφιερωμένο. Έτσι όλοι, χειροκροτήστε όλοι, για άναψε τα φώτα. Ανάψτε τα φώτα, καν’ τε ατμόσφαιρα. Πες ένα τελευταίο», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σκηνή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της διαφώνησαν ως προς το αν έπρεπε ή όχι να επιτρέψει ο τραγουδιστής στον δήμαρχο Βόλου να μιλήσει από τη σκηνή, μετά και από τις αιχμηρές δηλώσεις που έχει κατά καιρούς.

«Για τον Κωνσταντίνο είναι μεγάλη τιμή να έχει τόσο ωραίο κονφερασιέ. Ο καθένας φταίει με το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.», είπε στην αρχή ειρωνικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ στη συνέχεια με αφορμή αυτό ξέσπασε καβγάς.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να ηρεμίσει τα πνεύματα, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και η ίδια και να βγει εκτός εαυτού. «Είναι κατάπτυστες οι δηλώσεις του Μπέου όμως ο καλλιτέχνης να φύγει απο εκεί με τις 3,500 άτομα να τον περιμένουν πως και πως, θα τα έβαζα με τον Αργυρό εκεί.» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.