Πρωινό Σουσού: «Υπάρχει μία προκατάληψη», «Δεν αισθάνθηκα ότι προσβλήθηκε κάποιος» - Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την κόντρα Λιάγκα & Ζαρίφη

«Δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι έχει ξεπεράσει τα όρια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού: «Υπάρχει μία προκατάληψη», «Δεν αισθάνθηκα ότι προσβλήθηκε κάποιος» - Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την κόντρα Λιάγκα & Ζαρίφη

Το πρωί της Πέμπτης 26/10, στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, σχολιάστηκε η όλη κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Ζαρίφη, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου για τη νέα εκπομπή της "Οδός Ζαρίφη 2".

Η Ελένη Τσολάκη, λοιπόν, πήρε θέση και, μάλιστα, πήρε το μέρος της παρουσιάστριας, καθώς θεωρεί πως δεν προσέβαλε κανέναν με το σκετσάκι της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως απάντησε και πολύ όμορφα και ευγενικά.

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την κόντρα Λιάγκα - Ζαρίφη

«Η Κατερίνα απάντησε, για μένα, πάρα πάρα πολύ ωραία. Εν προκειμένω είναι ένα διαφορετικό είδος εκπομπής, μιλάμε για μία σατιρική εκπομπή», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Το πώς κρίνεται καθένας στην τηλεόραση έχει να κάνει και λίγο με την ιστορία του. Η Κατερίνα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι έχει ξεπεράσει τα όρια, ότι έχει κάνει κάτι προσβλητικό για κάποιον άνθρωπο. Ο Γιώργος Λιάγκας, παρά την εκτίμηση που του έχω, έχουν υπάρξει στιγμές που ήταν πιο καυστικός απ’ ό,τι πρέπει. Άρα δεν μπορείς να κρίνεις το ίδιο πράγμα αν το πει ο Γιώργος Λιάγκας με το αν το πει η Κατερίνα Ζαρίφη», σχολίασε έπειτα ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Όσον αφορά στα social και την αντίδραση του κόσμου, υπάρχει μία προκατάληψη. Σε αυτό το σκέλος που αναφέρθηκε ο Λιάγκας, εν μέρει, έχει δίκιο. Έχουν ειπωθεί σοβαρά πράγματα, πάρα πολύ λάθος, σε σατιρικές, ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως στο Ράδιο Αρβύλα και στον Νίκο Μουτσινά, ατοπήματα όχι αστεία, τα οποία συγχωρέθηκαν και πέρασαν στο light, επειδή ήταν σατιρικές», δήλωσε στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και η παρουσιάστρια κατέληξε: «Γι’ αυτό είναι μία κουβέντα που κάνουμε αυτή την εποχή, γιατί δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες και σάτιρα πια. Οι άνθρωποι φοβούνται ότι αυτό το όριο που πολλές φορές συζητάμε είναι δυσδιάκριτο. Από την άλλη, εγώ σε αυτό το σκετσάκι της Κατερίνας με τον Δημήτρη δεν αισθάνθηκα ότι προσβλήθηκε κάποιος, ούτε ότι έγινε κάποιο σεξιστικό αστείο, ούτε ότι ξεπέρασε κάποιο όριο. Ήταν μία πλάκα σε μία σατιρική εκπομπή που η πρόθεση της Κατερίνας ήταν να κάνει χιούμορ».