Μαίρη Χρονοπούλου: Η Νίνο "σπάει" τη σιωπή της - «Άραγε με φώναζες όταν έπεσες; Φεύγω με τακτοποιημένα τα οικονομικά μου»

Την ώρα που μυστήριο επικρατεί με την διαθήκη της ηθοποιού! Η οικιακή βοηθός ανάμεσα στους κληρονόμους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρίλερ επικρατεί με την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου η οποία άνοιξε και τώρα ψάχνουν τους κληρονόμους που άφησε την περιουσία της. Την ίδια ώρα όμως, διάφορα ρεπορτάζ αναφέρουν πως υπάρχει μια δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη η οποία αναιρεί την πρώτη, ωστόσο είναι κρυμμένη και κανείς δεν μπορεί να την βρει.

Η πρώτη που άνοιξε αναφέρει πως κληρονόμοι είναι Το χαμόγελο του παιδιού, αλλά και η πρώην οικιακή βοηθός (δείτε πόσα χρήματα της έχει αφήσει και ποιο σπίτι).

Η Νίνο λοιπόν που ήταν η τελευταία της οικιακή βοηθός, μίλησε στην Espresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη, μιλώντας για τη σχέση τους με την Μαίρη Χρονοπούλου, την στιγμή που την είδε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού αλλά και την απόφαση της να φύγει από την Ελλάδα και να γυρίσει στην Γεωργία.

Οι αποκαλύψεις της Νίνο για την Μαίρη Χρονοπούλου

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ήταν η κυρία που εργάστηκα. Ήταν η μάνα, η φίλη μου, ο δικός μου άνθρωπος στην Ελλάδα. Οι καρδιές μας έγιναν ένα. Ακόμα ακούω τα λόγια της στα αυτιά μου. “Σ’ αγαπώ πολύ, Νίνο, Νίνο μου”! Κάθε ώρα, κάθε λεπτό έλεγε το όνομά μου. “Νίνο, να πάμε στην κουζίνα”! “Νίνο, να πάμε στο σαλόνι”, “Νίνο, να ετοιμαστούμε να βγούμε έξω”, “Νίνο, Νίνο, Νίνο”… Αχ, κυρία Μαίρη. Αχ, σπουδαία κυρία, η πιο σπουδαία που γνώρισα στη ζωή μου και αγάπησα πολύ, γιατί να φύγεις τόσο γρήγορα; Γιατί να φύγεις τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά; Άραγε, κυρία Μαίρη μου, με φώναζες όταν έπεσες; Με χρειαζόσουν και εγώ δεν ήμουν εκεί; Συγγνώμη, κυρία Μαίρη, συγγνώμη, δεν το ήθελα. Έπρεπε να ήμουν κοντά σου» εξομολογήθηκε η Νίνο στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Μαίρη Χρονοπούλου οικιακή βοηθός

Σχετικά με τις σχέσεις τους με την Μαίρη Χρονοπούλου, είπε: «Οι σχέσεις μας ήταν άριστες. Τώρα που έφυγα από το σπίτι της κυρίας Μαίρης παίρνω μαζί μου μόνο τις αναμνήσεις. Αλλά και την πιο φρικτή εικόνα, όταν την είδα πεσμένη στο πάτωμα. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι χάνω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Αχ, κυρία Μαίρη. Πόσο σ’ αγαπούσα, πόσο θα σ’ αγαπώ για πάντα. Μου λείπετε πολύ, σας αγάπησα πολύ… Της είχα πει ότι έπρεπε να φύγω για την πατρίδα μου και εκείνη δεν ήθελε. Και σήμερα ήρθε η μέρα που φεύγω από την Ελλάδα. Εύχομαι ο Θεός να έχει την κυρία Μαίρη μας στην αγκαλιά του και να βρίσκεται στον παράδεισο. Εκεί της άξιζε να είναι».

Στο τέλος μάλιστα ανέφερε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε τακτοποιήσει όλα τα οικονομικά της: «Η κυρία Μαίρη ήταν πάντα κυρία. Δεν με άφησε ποτέ απλήρωτη και σήμερα φεύγω με τα πάντα τακτοποιημένα στα οικονομικά μου».