Μαίρη Χρονοπούλου: Πού βρίσκεται σήμερα η οικιακή βοηθός και χρυσή κληρονόμος της, Λαμάρα

Τι θα συμβεί με την περιουσία της τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πολλά ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί από τη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η δεύτερη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με αυτή, οι βασικοί κληρονόμοι της είναι δύο. Ο λόγος για το Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά και την οικιακή της βοηθό, Λαμάρα, η οποία έμεινε δίπλα της για περίπου 25 χρόνια, την περίοδο που ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού ανέφερε πως το ποσό που θα αποκτήσει, με όσα γνώριζε πριν πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στα χέρια του, είναι 50.000 ευρώ, ωστόσο πρέπει να διερευνηθεί πού βρίσκονται αυτά τα χρήματα, ώστε να της δοθούν.

Δείτε επίσης: «Βεβηλώνεις τη μνήμη ενός ανθρώπου» - Χείμαρρος η Μαρία Μπακοδήμου για τις φωτογραφίες της Μαίρης Χρονοπούλου με ανοιχτό φέρετρο

Πού βρίσκεται σήμερα η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου και χρυσή κληρονόμος της, Λαμάρα

Όσο, λοιπόν, οι Αρχές αναζητούν στοιχεία, ακόμη και την ύπαρξη μίας κρυμμένης διαθήκης στη μονοκατοικία της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, ο Γιάννης Αρμουτίδης και η εφημερίδα Espresso έφεραν στο φως μερικές πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Λαμάρα, τόσα χρόνια μετά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, συγκεκριμένα, πως η αγαπημένη οικιακή βοηθός της βρίσκεται στη Γεωργία και μαζί με το χρηματικό ποσό φέρεται πως θα αποκτήσει και το πατρικό σπίτι της ηθοποιού, το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια. Όσον αφορά εκείνο στην Παιανία και την υπόλοιπη περιουσία, θα επιβεβαιωθεί στην πορεία εάν τελικά θα γίνουν δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ποιος μένει αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι στην Παιανία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το σπίτι αμέσως μετά την τελετή αποχαιρετισμού και έπειτα σχετική αίτηση, το Ειρηνοδικείο Κορωπίου διέταξε τη σφράγιση της οικίας, ενώ προσλήφθηκαν δυο security για την φύλαξη της.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέχει η κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου - μέρος της οποία τελικά εκλάπη . Κάποια επίσης από αυτά είχαν δοθεί στην ηθοποιός για ενδεχόμενες συνεργασίες και θα πρέπει να επιστραφούν στους κατόχους τους. Μάλιστα, ορίστηκε συμβολαιογράφος για να γίνει απογραφή των κινητών πραγμάτων που έχει μέσα στο σπίτι της τα οποία είναι μεγάλης αξίας - αφού άνηκαν στην ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Θα διαμοιραστεί η τέφρα της σε δύο σημεία; Τι συμβαίνει με την έγγραφη επιθυμία της

Μετά την απογραφή αυτή όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα πράγματα θα δοθούν στο Χαμόγελο του παιδιού, προκειμένου να δημιουργηθεί μουσείο προς μνήμην της στο σπίτι που διέμενε τα τελευταία χρόνια. Αν ωστόσο η επιθυμία αυτή δεν πραγματοποιηθεί, τότε τα πράγματα της θα αποθηκευτούν σε ασφαλή χώρο ώστε να γίνει το μουσείο σε κάποιον άλλο χώρο.

Όπως γράφει η Espresso, αυτή την στιγμή μέσα στο σπίτι μένει η οικιακή της βοηθός, Νίνο, η οποία ετοιμάζει τα πράγματα της για να φύγει για την Γεωργία, κάτι που κανόνιζε πριν από το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η μπροστά πόρτα ωστόσο έχει κλειδωθεί και της έχει δοθεί πρόσβαση μόνο από την πίσω.