«Στα 30 μου, που γνώρισα τον άντρα μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Νατάσας Μποφίλιου για την απόκτηση ενός παιδιού

«Όταν έρχεται η ώρα πολλές φορές να πω ότι δεν έχω παιδιά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στα 30 μου, που γνώρισα τον άντρα μου...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Νατάσας Μποφίλιου για την απόκτηση ενός παιδιού

Η Νατάσα Μποφίλιου σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις στις οποίες μιλά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο λίγες ημέρες πριν βρέθηκε στο podcast του Fipsterr στο Youtube και προχώρησε σε μία βαθιά εξομολόγηση για την απόφασή της να μην κάνει παιδί.

Μίλησε, δηλαδή, για το γεγονός πως η κοινωνία κάνει τις γυναίκες να φαίνονται ασήμαντες όταν δεν αναλαμβάνουν τον ρόλο της μητέρας, κάτι το οποίο όμως δεν την επηρεάζει, ενώ εξήγησε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε όταν γνώρισε τον σύζυγό της.

Η εξομολόγηση της Νατάσας Μποφίλιου για τη μητρότητα

«Η κοινωνία θεωρεί ότι αυτός είναι ο ρόλος της γυναίκας και αυτό είναι ένα τεράστιο βάρος. Μία γυναίκα που δεν θέλει να κάνει παιδί, θέλει να κάνει άλλα πράγματα στη ζωή της, που δεν μπορεί να γίνει μητέρα, επειδή ζούμε στην πατριαρχία, είναι μία γυναίκα που δεν έχει ολοκληρώσει το προορισμό της και αυτό, ακόμη και σε ανθρώπους που δεν το πιστεύουν συνειδητά, υποσυνείδητα είναι καταγεγραμμένο μέσα τους.

Ακόμη κι εγώ, όταν έρχεται η ώρα πολλές φορές να πω ότι δεν έχω παιδιά και δεν θέλω να κάνω παιδιά, αισθάνομαι ένα μικρό κόμπιασμα, γιατί αισθάνομαι ότι από αυτό θα κριθώ. Σκέφτομαι πόσο βάρβαρο είναι για μια γυναίκα που την κάνουν να μην νιώθει σημαντική επειδή δεν έχει παιδί. "Δεν έχεις παιδί; Ακόμα". Κι αυτή μπορεί να έχει κάνει 7 εξωσωματικές ή δεν μπορεί να βρει το θάρρος να πει "δεν θέλω".

Εγώ κομπλάρω μερικές φορές που πρέπει να το πω, χωρίς να υποτιμώ καθόλου τη διαδικασία του διαλόγου και τον ρόλο της μητέρας. Λατρεύω της μητέρες, λατρεύω τα παιδιά, απλώς είναι ένας ρόλος που δεν έχει ξυπνήσει μέσα μου.

Είμαι πολλά χρόνια με αυτή την πεποίθηση, έχω καταλήξει σε αυτό. Στα 30 μου, που γνώρισα τον άντρα μου, που είχαμε μία σχέση πιο σταθερή, ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να αποφασίσω εάν αυτό είναι κάτι που θέλω. Πιστεύω ένας άνθρωπος έχει πολλές ευκαιρίες στη ζωή του να νιώσει την απόλυτη αγάπη, δεν χρειάζεται να κάνεις παιδί για να το νιώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο podcast βρισκόταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έδωσε την δική της οπτική επί του θέματος, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που πέρασε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, κάτι που κράτησε για δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να τα καταφέρει (δείτε εδώ).

Αυτός είναι ο σύζυγός της

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Νατάσα Μποφίλιου, την οποία έκραξε ο Βαγγέλης Περρής λίγο καιρό πριν, και τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη σε μία έξοδό τους στο Σύνταγμα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά δεν την γλίτωσαν.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα πανέμορφο ροζ παλτό που, αν και δεν ήταν σε έντονη απόχρωση, έκανε τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Από μέσα φαινόταν ένα λευκό ζιβάγκο και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα γκρι κασκόλ με μωβ πινελιές, μπεζ λουστρίνι μπότες και μία καφέ τσάντα σε σχήμα πουγκί. Ο σύζυγός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα μαύρα και έκανε τη διαφορά με το γκρι παλτό του.

Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της

Η βόλτα της Νατάσας Μποφίου με τον άντρα της