«Σίγουρα κάτι έγινε! Δε μασάει ούτε από συμβόλαια, ούτε από...» - Ο Αϊβάζης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη με την Κορινθίου και το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Εννοείται πως έκανε καλά, που έφυγε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mariakorinthiou - Instagram
mariakorinthiou - Instagram

O Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη (2/11) με τον ηθοποιό να σχολιάζει μεταξύ άλλων την περσινή εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός δοκιμάστε σε ρόλο παρουσιάστριας στην εκπομπή, σε συγκεκριμένες θεματολογίες (μαγειρική, ζώδια, εμπορικά) , ωστόσο την είδαμε να αποχωρεί λίγο πριν από το φινάλε.

Δείτε επίσης: «Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα με...» - Η Μαρία Κορινθίου άνοιξε τα χαρτιά της για την αποχώρηση από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Πολλά τα σχόλια μετά την αποχώρηση της Κορινθίου, καθώς στα μισά της σεζόν είχε προηγηθεί η αντίστοιχη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού με τον Αϊβάζη, γνωρίζοντας πολύ καλά την Κορινθίου να σχολιάζει την κίνησή της.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη για την αποχώρηση της Κορινθίου από το Πρωινό

«Την παρακολούθησα πέρυσι, αν όχι κάθε ημέρα, μέρα παρά μέρα σίγουρα. Ο,τιδήποτε κάνει, μου αρέσει. Η Μαρία έχει μία πολύ θετική αύρα, είναι πολύ θετικό άτομο, δεν είναι ανταγωνιστικό άτομο με την κακή την έννοια. Το σίγουρο είναι, ότι κάτι έγινε.

Δε μπορεί ένας άνθρωπος ξαφνικά να είναι το καλύτερο παιδί και να σπάσει και να πει α εγώ είμαι τρελή, μία εβδομάδα πριν τελειώσει η εκπομπή ή δύο, θα σηκωθώ να φύγω. Σίγουρα κάτι έγινε, από εκεί και πέρα, η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της ουσιαστικά τα θέλω της και διεκδικεί αυτά, που πρέπει να διεκδικήσει.

Είναι πολύ αντράκι σε γενικές γραμμές. Δε μασάει ούτε από συμβόλαια, ούτε από υποχρεώσεις, ούτε από τίποτα άλλο. Ήταν εντάξει προφανώς, έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι. Εκ των υστέρων, εννοείται πως έκανε καλά, που έφυγε», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Το ξεκαθάρισμα της Κορινθίου για τη μπηχτή της στην εκπομπή της Σκορδά για τον Λιάγκα

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα, συγκεκριμένα, απάντησε η Κορινθίου για την σπόντα που είχε πετάξει ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay's Time, λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάποιος μας μελετάει» (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη), αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν αυτή αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ γιατί κινείται νομικά):

«Δεν αναφερόμουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έτσι ήθελαν να το καταλάβουν κάποιοι, όμως όχι», είπε ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Σχετικά με το αν θα δοκίμαζε να παρουσιάσει κάποια εκπομπή ξανά στο μέλλον, δήλωσε: «Ναι, φυσικά. Δεν είμαι σκληρή στις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά θέματα, θα έπρεπε να είμαι περισσότερο».