«Μου το έλεγε πάντα! "Ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα Λαμαρίτσα μου"» - Οι πρώτες δηλώσεις της οικιακής βοηθού και χρυσής κληρονόμου της Μαίρης Χρονοπούλου

«Τη βλέπω στον ύπνο μου κάθε βράδυ. Ορκίζομαι!»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου άνοιξε και μία από τους δύο βασικούς κληρονόμους είναι η πρώην οικιακή της βοηθός, Λαμάρα, που έμεινε δίπλα της για 20 ολόκληρα χρόνια. Η ηθοποιός φαίνεται πως της έγραψε το πατρικό της σπίτι στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, μαζί με 50.000 ευρώ.

Η ίδια, την Πέμπτη 2/11, "έσπασε" τη σιωπή της για το γεγονός αυτό, μέσα από την κάμερα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, μιλώντας για την σχέση τους. Εξήγησε, μάλιστα, πως δεν είναι κάτι καινούριο ή ξαφνικό για εκείνη το ότι είναι κληρονόμος της, διότι από τότε της το είχε αναφέρει.

Οι πρώτες δηλώσεις της οικιακής βοηθού και κληρονόμου της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το 2001 ήταν που ήρθα και το 2021 έφυγα γιατί γέρασα κι εγώ. 20 χρόνια δεν είναι λίγα, είναι ολόκληρη ζωή. Μου λείπει πάρα πολύ, αφάνταστα μου λείπει. Και η Ελλάδα μου λείπει και η κ. Μαίρη μου λείπει. Όταν σκέφτομαι ότι θα έρθω Ελλάδα και δεν θα είναι η κ. Μαίρη, τρελαίνομαι. Τη βλέπω στον ύπνο μου κάθε βράδυ. Ορκίζομαι! Ήταν κυρία απέναντί μου, πραγματική! Αυτό που μου έλεγε είναι "έλα κάτσε μαζί μου". Κάποτε όλα τελειώνουν, γέρασα κι εγώ. Στα 70 μου χρόνια δεν θέλω να δουλέψω άλλο. Δεν μπορούσα άλλο να δώσω την εξυπηρέτηση που χρειαζόταν η κυρία Μαίρη», είπε αρχικά.

Για το πατρικό σπίτι που της άφησε, απάντησε: «Μου το έλεγε πάντα. Έλεγε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου Λαμαρίτσα μου" και "ό,τι έχω θα το δώσω σε εσένα". Δεν ήταν κάτι κρυφό. Εγώ ούτε σκάλισα, ούτε πίεσα, ούτε τίποτα και έγινε ό,τι έγινε. Δεν ήταν κάτι καινούριο που άκουσα τώρα. Πάντα μου το έλεγε».

Όσον αφορά στον λόγο που δεν βρέθηκε στην κηδεία της, εξήγησε: «Δεν μπορούσα να έρθω γιατί είχα πρόβλημα. Η σύνταξη είναι πολύ λίγη και δεν είχα τόσα πολλά λεφτά. Έκανα εδώ προσευχές και άναψα κερί, αλλά δεν μπορούσα να έρθω εκεί, δυστυχώς. Πάντως εγώ τη θυμάμαι πάντα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Δείτε επίσης: Η Νίνο "σπάει" τη σιωπή της - «Άραγε με φώναζες όταν έπεσες; Φεύγω με τακτοποιημένα τα οικονομικά μου»

Όταν ρωτήθηκε εάν την έχουν ειδοποιήσει για τη διαθήκη και εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, από την Γεωργία όπου μένει μόνιμα, για τις απαραίτητες διαδικασίες, δήλωσε πως δεν έχει δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα, στο Mega Καλημέρα ο πατέρας Ποιμένας, αποκάλυψε τις δεύτερες σκέψεις που είχε η Μαίρη Χρονοπούλου μέχρι να καταλήξει να γράψει τελικά το σπίτι της στην Λαμάρα και όλα όσα μεσολάβησαν (δείτε εδώ).