«Αυτό είναι έρωτας» - Το τρυφερό φιλί της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο στόμα στο ταξίδι τους στη Βενετία

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αυτές τις ημέρες βρέθηκε στο εξωτερικό για ρομαντικές διακοπές. Επέλεξαν να βρεθούν στην Βενετία, μία από τις πιο όμορφες και ερωτικές πόλεις στην Ευρώπη, για να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους ως ζευγάρι, δημιουργώντας νέες αναμνήσεις (δείτε εδώ την τελευταία έξοδο με τον γιο τους).

Τα social media της παρουσιάστριας, λοιπόν, όσο βρισκόταν εκεί, γέμισαν με stories και απανωτά post. Ιδιαίτερα ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει φωτογραφίες από τις βραδινές τους βόλτες (δείτε εδώ το δείπνο σε ακριβό εστιατόριο και τη βόλτα με τη γόνδολα), τα αξιοθέατα στα οποία βρέθηκαν, όμως δεν λείπουν και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Το τρυφερό φιλί στο στόμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στη Βενετία

Το βράδυ της Πέμπτης 2/11 συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές εικόνες με τον καλό της σε σκαφάκι, ανταλλάσσοντας φιλιά στο στόμα, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώσουν" με αυτό το σπάνιο στιγμιότυπο.

«That's Amore (Αυτό είναι έρωτας)», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η απάντηση για όσα συμβαίνουν πίσω από τα posts στο Instagram της

Όπως όλα τα ωραία έτσι και η απόδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τελείωσε. Με την επιστροφή στην καθημερινότητα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει την Τετάρτη (1/11) ένα βίντεο δείχνοντας ποια είναι η κανονική της ζωή, στο σπίτι της.

«Λέω να σας κάνω και ένα story, το πραγματικό ριάλιτι γιατί ωραίο το instagram, όντως ωραία και η Βενετία έχετε δίκιο, αλλά και η πραγματικότητα πολύ ωραία, που είναι πολύ διαφορετική από αυτά που βλέπετε, οπότε ωραίες αυτές οι εικόνες έτσι να ξεσκάμε μια δυο μέρες, αλλά μην μπερδεύεστε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.