«Δεν υπάρχει καμία...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα "έσπασε" την σιωπή της για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει καμία...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα γενικότερα είναι ένα πρόσωπο που μένει μακριά από διαμάχες και κόντρες, αποφεύγει να μιλά για θέματα επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά και θα το κάνει μόνο εφόσον έχει ολοκληρωμένη άποψη για κάτι, ενώ το σχόλιό της για τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz είναι πάντα ευγενικό και χιουμοριστικό.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ γιατί) και η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, την συνάντησε για να την ρωτήσει γι' αυτήν και για την σχέση της με την παρουσιάστρια του ALPHA.

Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα νούμερα της εκπομπής, τα παρακολουθώ, μη τα ξαναλέμε αυτά», είπε αρχικά και σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει το Your Face Sounds Familiar, απάντησε: «Θα δείξει. Δεν θα ήθελα μέσα σε αυτές τις συνθήκες, σε ένα αυτοκίνητο, να πω εάν μου έχει γίνει πρόταση. Σίγουρα θα το ήθελα όμως να είμαι» (δείτε εδώ τι γνωρίζει το youweekly.gr, ωστόσο, γι' αυτό).

Για την διαφωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, επισήμανε: «Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά και ο καθένας την κάνει με τον τρόπο του».

Και, τέλος, για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τα περιττά κιλά, υπογράμμισε: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω τι είπε, πώς το είπε, και γιατί. Μέσα από την εκπομπή μου απαντάω για όλα. Ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει και ο καθένας να έχει ό,τι άποψη θέλει».