Με μαύρα γυαλιά και φόρμες: Η Κυριακάτικη βόλτα στον ήλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Φωτογραφία!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος ηθοποιός δε διστάζουν να κρύψουν τον έρωτά τους από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού και οι ίδιοι ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ πως του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του).

Η Κυριακάτικη βόλτα του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή

Τη φετινή σεζόν, και οι δύο φαίνεται να έχουν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, για αυτό και εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να περνάνε μαζί. Έτσι έκαναν και χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου, που αποφάσισαν να βγουν κάτω από το χειμωνιάτικο ήλιο και να φάνε συντροφιά με ένα φίλο τους. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια μέσω μίας φωτογραφίας σε μορφή story.

Εκείνη επέλεξε ένα casual look με φόρμες σε μπεζ απόχρωση, τις οποίες είχε σετάρει με μαύρα μποτάκια και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ από κοσμήματα φόρεσε μεγάλους κρίκους χρώματος ασημένιου.

Δείτε παρακάτω το story:

Βανδή Μπισμπίκης
Instagram/ Δέσποινα Βανδή

Και οι γονείς του Μπισμπίκη στην πρεμιέρα της Βανδή

Στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και τους Kings έκανε πρεμιέρα η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια φέτος το χειμώνα θα μας χαρίζει για ακόμη μια χρονιά, μοναδικές βραδιές γεμάτες από τις επιτυχίες της, πρόσφατες αλλά και παλιές.

Το βράδυ της Παρασκευής 27/10 ανέβηκε στην πίστα πραγματοποιώντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αλλάζοντας δυο outfit τα οποία ήταν εξίσου "καυτά", αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της - δείτε πως την διατηρεί.

Εννοείται στο κοινό, βρέθηκε τόσο ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης, όσο και η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη με την οποία εκτός από μαμά και κόρη είναι και φίλες και στηρίζει η μια την άλλη σε όλα (δείτε φωτογραφίες).

Στην πρεμιέρα ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν ήταν μόνος του, αλλά και με τους γονείς του, οι οποίοι θέλησαν να απολαύσουν τη νύφη τους. Η μητέρα του και ο πατέρας του μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί στο πλευρό του!

Δημήτρης Μπισμπίκης γονείς