«Είναι ένας τρόπος να κάνεις διαφήμιση στο όνομα σου...» - Η απάντηση της Παπαδοπούλου στην Ανδριώτου για τα ασφαλιστικά μέτρα

Η συνάντηση που είχαν και "ξεχείλισε" το ποτήρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας, μίλησε για τα ασφαλιστικά μέτρα που φέρεται πως της έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο γυναίκες από κολλητές φίλες, κατέληξαν να είναι... εχθροί, μετά την συμμετοχή τους στο Survivor All Star (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα).

Πλέον όπου βρεθούν και όπου σταθούν η μια κράζει την άλλη και έφτασαν στο σημείο πλέον να χρειαστεί να μιλήσουν οι δικηγόροι τους...

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κινηθεί νομικά και έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να αναφέρει το όνομά της πουθενά, δεν μπορεί να την φωτογραφίσει οπουδήποτε και δεν επιτρέπεται να την πλησιάζει μετά από κάποια μέτρα. Το να καθίσουν, δηλαδή, στο ίδιο τραπέζι ακόμη και σε event είναι απαγορευτικό (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, στο youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με το περιβόητο χαρτί των ασφαλιστικών μέτρων.

Η απάντηση της Παπαδοπούλου για τα ασφαλιστικά μέτρα της Βρισηίδας

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εγώ το είδα από τα σάιτ. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά είναι και ένας τρόπος όταν δεν είσαι στην επικαιρότητα να είσαι στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομα σου. Δεν βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά ώστε να συναντάει η μια την άλλη. Έτυχε να είμαστε σε μια επίδειξη και εγώ να την ανοίξω. Όχι δεν έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αν έρθει κάποιο χαρτί θα πράξω και εγώ ανάλογα. Ας θυμηθούμε και ανάλογα περίπτωση που έγινε με την Μαίη, η οποία επίσης δεν είχε κάποιο χαρτί στα χέρια της», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Θα της έλεγα ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη και να έχει ότι καλύτερο στη ζωή της και στα επαγγελματικά της και μέσω των μίντια να ακούγεται το όνομα της από τις δουλειές της, όχι από κατασκευασμένες χωρίς λόγο ενέργειες», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια, προβλήθηκε και δηλώσεις του σχεδιαστή Nikos Takis, για τον οποίο οι δυο γυναίκες περπάτησαν στην πασαρέλα: «Η Βρισηίδα μου είχε πει ότι θα έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη, αλλά δεν το περίμενα. Πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους. Άκουσα απλά ότι έγινε κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Είναι λάθος να βγαίνουν με αυτό τον τρόπο», είπε.