«Τα περισσότερα δίκια τα βρίσκω στην Φαίη....» - Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα Καινούργιου & Σκορδά

«Πλέον το περιεχόμενο της τηλεόρασης δεν είναι οι εκπομπές είναι τα beef»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα περισσότερα δίκια τα βρίσκω στην Φαίη....» - Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα Καινούργιου & Σκορδά

Beef που θα μείνει στην ιστορία είναι αυτό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά. Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός σχολίου στο Fays Time, με την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα να ξεσπάει εναντίον της άγρια στον αέρα του ALPHA.

Παρόλα αυτά ωστόσο, η Φαίη έχοντας πληροφορηθεί για τα όσα έχουν ειπωθεί από το στόμα της Κατερίνα, δεν θέλησε να συνεχίσει το όλο ζήτημα, κάνοντας ένα μικρό σχόλιο στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Το όλο γεγονός ωστόσο θέλησαν να σχολιάσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές, παρόλο που και οι δυο σήμερα 9/11 δεν είπαν κάτι σχετικά. Μάλιστα, και οι ραδιοφωνικές εκπομπές μίλησαν για το νέο beef, αφού έκανε χαμό στα social media και ειδικά στο twitter.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά

Σχετικά με τον καβγά τους, μίλησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος γνωρίζει καλά και τις δυο παρουσιάστριες και ειδικά με την Φαίη Σκορδά μιλάνε πολύ συχνά αφού στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

«Πλέον το περιεχόμενο της τηλεόρασης δεν είναι οι εκπομπές είναι τα beef....Όσος κόσμος απέμεινε να βλέπει τηλεόραση το βλέπει για τις μανούρες δεν το βλέπει για τις σκαλετες. Υπάρχουν δίκαια και άδικα εγώ τα περισσότερα δίκια τα βρίσκω στη Φαίη και μόνο επειδή είναι στη γωνία και έφαγε όλο αυτό. Αυτή είναι η δική μου γνώμη αλλά σας είπα ότι βρίσκω και κάποια δίκια στην Κατερίνα. Παρόλα αυτά τα περισσότερα τα βρίσκω στη Φαίη. Δεν μίλησε οπότε φάνηκε ως το θύμα, δεν θυματοποιήσε τον εαυτό της, ότι έκατσε και τις έφαγε και δεν ανταποκρίθηκε και αυτό προκαλεί την συμπόνια του κόσμου» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Το θέμα συνεχίστηκε και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με αφορμή μια ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην οποία απάντησε αιχμηρά η Κατερίνα Καινούργιου.