«Εγώ δεν ήξερα τι έγινε, κόντεψα να τρακάρω...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το beef μεταξύ Καινούργιου & Σκορδά

Τι είπε το πρωί στην ραδιοφωνική του εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ δεν ήξερα τι έγινε, κόντεψα να τρακάρω...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το beef μεταξύ Καινούργιου & Σκορδά

Το beef ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά έχει σχολιαστεί από όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα Πέμπτη 9/11, παρόλο που οι δυο τους δεν θέλησαν να συνεχίσουν το ζήτημα και δεν έκαναν καμία αναφορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν η παρουσιάστρια του ALPHA ξέσπασε εναντίον της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ άγρια μάλιστα, έπειτα από ένα σχόλιο που έκαναν στο Fays Time για τον Ανδρέα Μικρούτσικου και την στάση των συνεργατών του απέναντι του.

Από πλευράς της η Φαίη δεν απάντησε στα όσα ειπώθηκαν από το Super Κατερίνα, ωστόσο το twitter δίκασε την Καινούργιου φέρνοντας μάλιστα μπροστά παλιές συνεργασίες και σχέσεις της.

Το σχόλιο του Αρναούτογλου για Σκορδά - Καινούργιου

Σήμερα το συγκεκριμένο beef σχολίασαν και οι ραδιοφωνικές εκπομπές, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να κάνει την αρχή (δείτε εδώ) και να συνεχίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ενάμιση εκατομμύριο το είδανε λέει 9,5 εκατομμύρια; Η Ελλαδίτσα έχει και κόσμο πολύ σωστό, πολύ καλό, που ψάχνετε και δεν είναι όλοι έτσι όπως εμείς εδώ πέρα.... 8 εκατομμύρια δεν το είδανε, έκαναν κάτι άλλο. Τρελαινόμαστε είναι ο δικός μας μικρόκοσμος, ψέματα λέω; Θέλω να πω ότι όλα είναι σχετικά για αυτό και δεν πρέπει να τα μεγαλοποιούμαι.

Εγώ δεν ήξερα τι έγινε, κόντεψα να τρακάρω... Μετά μου λέει Νάνσυ τι συνέβη... αυτό και αυτό… που μάλωσαν τα δύο κορίτσια. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης αυτό με στεναχωρεί πολύ. Με πληγώνει ιδιαίτερα γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε πολύ δυνατά αυτό το πράγμα και να μη δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή για αυτό που συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Σήκωσε την κούπα του Fay's Time επιδεικτικά στην κάμερα! «Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε...» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά