«Ασχολούμαστε με τα...» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το εξώδικο της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το γύρω του διαδικτύου κάνει εδώ και αρκετό καιρό, η είδηση, πως δύο πολύ καλές φίλες βρίσκονται στα "μαχαίρια", ο λόγος για τις δύο Survivors, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, από όσο έχει γίνει γνωστό οι δυο τους δεν είναι απλώς, ότι έχουν τσακωθεί και δε μιλάνε, αλλά η δεύτερη δε έχει προχωρήσει και έχει κινηθεί νομικά εναντίον της πρώτης (δείτε εδώ τι μέτρα πήρε).

Η Influencer βρέθηκε καλεσμένη σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open και αποκάλυψε, πως όντως έχει απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για τη διαμάχη της με την επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά). Παράλληλα, και η πρώην φίλη της απάντησε σε όλο αυτό το θέμα μέσα από την εκπομπή "Fay's Time", του καναλιού ΣΚΑΪ, σε τηλεφωνική σύνδεση με την παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, αλλά και έκανε ένα σχόλιο για εκείνη.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το εξώδικο της Βρισηίδας Ανδριώτου και το σχόλιο για τη Φαίη Σκορδά

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Φαίη μου, φέτος ήμουν στην Καλαμπάκα το καλοκαίρι. Και ήρθε ένας μπαμπάς στο κατάστημα με τα κοσμήματα, που διατηρώ και μου είπε, ότι οι κόρες του επέβαιναν στο μοιραίο τρένο των Τεμπών, σίγουρα όλα αυτά μας αφορούν όλους, και θα έπρεπε σε αυτά να επικεντρωθούμε. Όλα τα άλλα θέματα είναι το τίποτα. Και με το τίποτα δε θέλω να ασχοληθώ.

Απάντησα στο τηλέφωνο, μόνο και μόνο, γιατί σε εκτιμώ και επειδή και εσύ βάλεσσαι από παντού (αναφερόμενη στην κόντρα της παρουσιάστριας με την Κατερίνα Καινούργιου), καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ασχολούμαστε με τα ουσιώδη και όχι με το τίποτα. Δεν αφορά κανέναν όλο αυτό, το επικροτώ να κάνει αυτό, που έχει στην ψυχή του. Εμείς θα έχουμε μέσα μας μόνο αγάπη και φως, και συνεχίζουμε. Και αυτό το λέω και για εσένα Φαίη, γιατί αυτό το διάστημα βάλλεσαι από παντού και η εκτίμησή μου προς το πρόσωπό σου, με έκανε σήμερα που με πήραν οι συνεργάτες σου να βγω και να σου πω την όμορφη καλημέρα μου και σε εσένα και στους συνεργάτες σου», εξήγησε η επιχειρηματίας παίρνοντας θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν και λέγονται γύρω από το όνομά της.