«Η παιδική μου φίλη και ο αδελφός μου...» - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το λόγο που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της

Το ξεκαθάρισμα για την εγκυμοσύνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η παιδική μου φίλη και ο αδελφός μου...» - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το λόγο που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love ΣουΚου, συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη έξω από το κατάστημα με τα νυφικά που διαθέτει και η δημοσιογράφος την ρώτησε για όλα. Τόσο για την προσωπική της ζωή - αφού ζει τον έρωτα με τον σύντροφό της - αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Το μοντέλο να υπενθυμίσουμε είχε πάρει μέρος στο Im a celebrity get me out of here, και αποχώρησε από το παιχνίδι πριν μερικές εβδομάδες - δείτε το βίντεο.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δεν είμαι σίγουρη αν θα ήθελα να παίξω περισσότερο. Δεν ήμασταν ενημερωμένοι ότι ήταν ριάλιτι, δεν μπορώ τις εντάσεις», είπε αρχικά για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και αποκάλυψε «Μου έγινε πρόταση για το Survivor αμέσως μετά την αποχώρηση μου. Ναι αυτό μου έλειπε».

Μάλιστα, η δημοσιογράφος την ρώτησε για το ξέσπασμα που είχε κάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την δημοσίευση του προσκλητηρίου της βάφτισης του γιου του και το γεγονός όταν έφτασε μέχρι και στο Αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελία. «Ήταν η φάση που έβγαινα από το παιχνίδι. Έχετε κάνει χειρότερα, οπότε ηρεμήστε λίγο», απάντησε.

Επίσης, έκανε μια αναφορά στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της...

«Είμαστε καλά, αλλά προτιμώ να μην μιλάω διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται», σχολίασε για τη σχέση της.

«Δεν τον κρύβω, εγώ προσπαθώ να τον ανεβάσω συνέχεια στα social media αλλά δεν θέλει. Δεν είναι μόνο ο άντρας μου που δεν θέλει, αλλά και η παιδική μου φίλη δεν θέλει και ο αδελφός μου. Δεν θέλει κανένας από τον περίγυρό μου», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Ενώ για τις φήμες που την ήθελαν έγκυο και είχε απαντήσει και μέσω ανάρτησης στο Instagram, είπε «Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω».