«Μου έχει τύχει να με χτυπήσει κάποια μηχανή με το αμάξι και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την σύλληψη της Εύης Βατίδου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου έχει τύχει να με χτυπήσει κάποια μηχανή με το αμάξι και...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την σύλληψη της Εύης Βατίδου

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση το πρωί της Δευτέρας 13/11 ο Αλέξης Κούγιας, ώστε να μιλήσει για την σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, μετά το ατύχημα που είχε, κατά το οποίο φέρεται πως εμβόλισε μηχανή, οδηγώντας στο νοσοκομείο μία 57χρονη γυναίκα (δείτε εδώ το ξέσπασμά του και την αμηχανία της παρουσιάστριας).

Με αφορμή, ωστόσο, το περιστατικό αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της, αλλά και το τηλεοπτικό της κοινό, ένα δικό της αντίστοιχο βίωμα, το οποίο συνέβη πριν καιρό, το οποίο είχε όμως μία πολύ διαφορετική κατάληξη.

Το περιστατικό στο δρόμο με πρωταγωνίστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Κι εμένα μου έχει τύχει να εμπλακώ σε μια ιστορία χωρίς να φταίω και μπορείς να χάσεις και το δίκιο σου. Μου έχει τύχει να με χτυπήσει κάποια μηχανή με το αμάξι και να μου τσαμπουκαλευτεί κιόλας μετά με χειρονομίες. Έκανα πως δεν το είδα, πως δεν συνέβη. Και σου λέω, δεν το λέω για τη συγκεκριμένη περίπτωση... Δεν μπορείς να ξέρεις τα νεύρα του άλλου, τις αντιδράσεις του, τα μέτρα του. Γενικώς, δεν πας να βρεις το δίκιο σου στο δρόμο. Υπάρχει και το άλλο... Τρακάρεις στο δρόμο και υπάρχει ένας τρελός και βγαίνει με μαχαίρι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η εξομολόγηση για την δεύτερη αποβολή της

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Τετάρτης 4/10 προβλήθηκε η τελευταία συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη, η οποία αναφέρθηκε στην ερώτηση που την ενοχλεί κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά από κάποια κάμερα, η οποία αφορά το πότε και εάν θα κάνει παιδί με τον σύζυγό της.

Με αφορμή τα λόγια της, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τα 10 μεγαλύτερα μυστικά της) θέλησε να προχωρήσει σε μία σπάνια εξομολόγηση για μία δική της αντίστοιχη εμπειρία, κατά την οποία είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση, παρόλο που η ερώτηση δεν προήλθε από κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της τηλεόρασης.

«Φαντάζονται την σήμερον ημέρα, συνήθως, όταν βλέπεις μια νέα κοπέλα, παντρεμένη, φαντάζεσαι ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι. Μπορεί να μην είναι το σωστό timing, μπορεί να έχει αποφασίσει να το μεταθέσει χρονικά λίγο πιο μετά γιατί θέλει να ζήσει την ζωή της με τον άντρα της. Αλλά όπως και να έχει, δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν έχουμε κάνει ποτέ ανοιχτά, γιατί δεν με αφορά. Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους.

Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει και σε εμένα έχει συμβεί. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία - η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου - μπροστά σε όλους "Άντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;". Απρεπές», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την πρώτη της αποβολή πριν από 9 χρόνια).