«Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά! Η κόρη μου με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να...» - Η απάντηση του Περρή για την "κόντρα" Σκορδά & Καινούργιου

«Το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά! Η κόρη μου με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να...» - Η απάντηση του Περρή για την

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε μία συνέντευξης εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13/11. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο στάθηκε λίγο παραπάνω στην "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά.

Όπως παρακολουθήσαμε, πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια του ALPHA "άδειασε" εκείνη του Fay's Time δημόσια, κάνοντας λόγο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, για γάμους και συνεργασίες που την "έφτασαν" στη θέση που βρίσκεται και όχι μόνο, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για την διαμάχη του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι περισσότεροι, λοιπόν, μετά από το γεγονός αυτό, στάθηκαν στο πλευρό της οικοδέσποινας του ΣΚΑΙ, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Βαγγέλη Περρή.

Τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για την κόντρα Σκορδά - Καινούργιου

«Είναι μερικές φορές που συμβαίνουν πράγματα που περίμενα ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επανέρχονται με έναν δυσάρεστο κι έντονο τρόπο και νιώθω αμήχανα. Θα ήθελα να μπω σε ένα διαστημόπλοιο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Το πιο πρόσφατο ήταν αυτό που έγινε με το “ξέσπασμα” της Κατερίνας Καινούργιου και οι αναφορές στη Φαίη Σκορδά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Και όχι μόνο εγώ, όσοι βρέθηκαν αυτήκοοι μάρτυρες. Το έλεγα στα παιδιά μου για παράδειγμα.

Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά αυτό που συνέβη. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω "κορίτσι μου, πριν το κάνεις αυτό, σκέψου δύο τρεις φορές, προφυλάξου". Όλοι μας έχουμε έναν κακό εαυτό κι αν κάποιος τον κλείσει πιο γρήγορα στη ντουλάπα, καλό θα του κάνει.

Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο, πώς θα ένιωσε ακούγοντας αυτά τα πράγματα δημόσια για εκείνη, σε πόσο δύσκολη θέση θα ήρθε. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολα. Η κόρη μου που το έβλεπε, σχεδόν με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι τέτοιες σκηνές και να ζω στον ίδιο χώρο. Δεν καταλαβαίνω καθόλου το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών μου, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, είναι επίφαση. Ο σεβασμός διαχέεται. Η σιωπή της Φαίης Σκορδά είναι χρυσός και νομίζω ότι είναι το πιο ταιριαστό για εκείνη, όπως και των συνεργατών της», είπε χαρακτηριστικά.