Λίλιαν Φωκά: Πέταξε το σακάκι της και χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο μπροστά από το φέρετρο του Σπύρου Φωκά

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πολιτική κηδεία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο αντίο ειπώθηκε την Τρίτη (14/11) στον αείμνηστο ηθοποιό Σπύρο Φωκά με την σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά και την κόρη της, Κωνσταντίνα Φωκά να τον αποχαιρετούν στον Α' νεκροταφείο Αθηνών στην πολιτική κηδεία του.

Οι δύο γυναίκες έδωσαν το παρόν με λευκά ρούχα και μάλιστα σε δηλώσεις τους έκαναν γνωστό, πως ένιωθαν, πως βρίσκονται σε μία γιορτή με σκοπό να αποχαιρετήσουν τον Σπύρο Φωκά σε αυτό το μακρινό ταξίδι, που πηγαίνει.

Δείτε επίσης: «Μπαμπά άσε τα ψόφια, σήκω και χόρεψε!» - Ρίγη συγκίνησης στο τελευταίο αντίο του Σπύρου Φωκά με το τραγούδι που παίχτηκε

Ο χορός της Λίλιαν Φωκά μπροστά από το φέρετρο του Σπύρου Φωκά

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και μεταξύ άλλων (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό) απαθανάτισε τη στιγμή, που η Λίλιαν Φωκά αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της, στη συνέχεια πέταξε το σακάκι της και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μπροστά από το φέρετρο.

Λίλιαν Φωκά - Σπύρος Φωκάς

Λίλιαν Φωκά - Σπύρος Φωκάς - Κηδεία

Λίλιαν Φωκά - Κηδεία Φωκά

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, η γνωριμία και η κόρη τους

Πρόκειται για την τέταρτη σύζυγο του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε παντρευτεί άλλες τρεις φορές, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει βιολογικά παιδιά με καμία από τις πρώην συζύγους του. Η κόρη της Λίλιαν Φωκά, Κωνσταντίνα (δείτε την εδώ), παρόλα αυτά, έγινε παιδί του στην πορεία, αφού υπήρξαν στήριγμα ο ένας για τον άλλο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: «Σε ηλικία 19 ετών είχα την Κωνσταντίνα μου, από ξαφνικό έρωτα» - Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά "έσπασε" τη σιωπή της για τις οικονομικές δυσκολίες, το παιδί και τα προβλήματα υγείας

Οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2013 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με εκείνη να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εφημερίδα Espresso: «Γνωριστήκαμε το 2008 τυχαία σε μια δουλειά. Ήταν να πάω σε μια περιοδεία με θίασο. Εγώ ήμουν αρνητική και είχα αποφασίσει να μην ακολουθήσω. Ξαφνικά ακούω να λένε "Περιμένουμε να έρθει το ταξί με τον κ. Φωκά". Και ξανακάθομαι και περιμένω να δω τον Φωκά. Εκεί γνωριστήκαμε, από σύμπτωση».