Με αθλητικές φόρμες σε λαμπερό πάρτι - Η εμφάνιση του Σπύρου Μαρτίκα λίγες ώρες μετά τη ληστεία στο φαρμακείο του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μια περιπέτεια τη Δευτέρα (13/11), καθώς έγινε γνωστό, πως ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο του στο Κεράτσινι με την υπάλληλο του να προσπαθεί να τον αποτρέψει από το ταμείο, που ήταν ο στόχος (δείτε εδώ).

Το πρωί της Τρίτης (14/11) διέρρευσε η είδηση για τη ληστεία, που είχε γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), ωστόσο στη συνέχεια μετά τη ληστεία, ο φαρμακοποιός αποφάσισε να συνεχίσει τα σχέδια του και να μην χαλάσει το πρόγραμμά του.

Δείτε επίσης: Ο Σπύρος Μαρτίκας στο youweekly.gr: «Αυτός που μας λήστεψε είναι γνώριμος στο Κερατσίνι»

Πιο αναλυτικά, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Σπύρο Μαρτίκα στην έξοδο του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στη Γλυφάδα στο Blends και συγκεκριμένα στο πάρτι, που διοργάνωσε για τα γενέθλιά του ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Η έξοδος του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τη ληστεία στο φαρμακείο

Από τη μεριά της η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε να κάνει ένα total black outfit με μαύρες over the knee μπότες και μαύρο σακάκι, ενώ δίπλα της έστεκε ο Σπύρος Μαρτίκας με γκρι αθλητικές φόρμες.

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Ποια είναι η κατάσταση της φαρμακοποιού μετά τη ληστεία

«Αντέδρασε έντονα, λάθος χειρισμός, γιατί δεν ξέρουμε που θα το είχε φτάσει, τι κρατούσε, ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα, έπρεπε να του πει "πάρε ότι θες και να φύγει από δίπλα του". Τα φαρμακεία γενικά γίνονται εύκολα στόχος, γιατί είναι εύκολη λεία. Υπάρχουν φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χρήστες... γινόμαστε πόλος επιθέσεων. Είναι γνώριμη η φιγούρα που έχει ρημάξει τη γειτονιά του Κερατσινίου.

Ήταν όλος καλυμμένος με κουκούλα και μάσκα μέχρι τα μάτια. 250 πήρε από το ταμείο. Το θέμα δεν είναι η ζημιά, αγχώθηκα πάρα πολύ για την κοπέλα. Δείτε τι μάχη κάνει. Αν έβγαζε ένα μαχαίρι και της το κάρφωνε... Δεν το είδε κανένας, εξαφανίστηκε. Ήταν ένα νεκρό σημείο, δεν υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα. Περνάνε αυτοκίνητα, αλλά όχι τόσοι πεζοί. Είναι και η ώρα που λες "αδιανόητο να συμβεί", αλλά και το θράσος του. Είμαστε όλοι κοντά της, τρόμαξε...αλλά είναι καλά. Της είπε "φύγε μείνε μακριά, θα σου πάρω όλα όσα έχεις"», εξομολογήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός ανοίγει άλλο ένα φαρμακείο στην περιοχή αυτή (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας με όλες τις λεπτομέρειες).