«Κρίμα Ναταλία, κι εσύ στα πλοκάμια του παραγωγού;», «Ήταν “εντολή” καναλιού να...» - Το ξεκαθάρισμα της Γερμανού για τη σιωπή της γύρω από την κόντρα Καινούργιου & Σκορδά

Η αποστομωτική απάντηση στο μήνυμα που έλαβε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναταλία Γερμανού πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, εκφράζει την άποψή της για θέματα της επικαιρότητας, τα οποία μπορεί να είναι είτε κοινωνικά είτε να αφορούν άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, μετά το ξέσπασμα της πρώτης για τη δεύτερη, δεν μίλησε καθόλου το Σαββατοκύριακο που πέρασε, κάτι που ορισμένοι τηλεθεατές της παρατήρησαν και το επισήμαναν μέσω Twitter.

Ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε ωστόσο, έκρυβε μία απογοήτευση και μία κατηγορία για την παρουσιάστρια, καθώς το πρόσωπο που το έγραψε θεώρησε πως εκείνη σώπασε μετά από εντολή του ανώτερού της, για να "καλύψει" την οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, τη στιγμή που άλλες εκπομπές πήραν ανοιχτά θέση στην κόντρα αυτή (δείτε εδώ τη στιγμή που η Δανάη Μπάρκα σήκωσε την κούπα του Fay's Time στην κάμερα).

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για την σιωπή της για την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά

Η ίδια, λοιπόν, δεν δίστασε να απαντήσει στο κακόβουλο αυτό σχόλιο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και τον λόγο που δεν έγινε καμία αναφορά για το εν λόγω ζήτημα.

«Άχνα για τα χαΐρια της Καινούργιου. Ομερτά. Εντολή παραγωγού, να υποθέσω. Κρίμα Ναταλία, κι εσύ στα πλοκάμια του παραγωγού; Απογοήτευση», έγραφε συγκεκριμένα το μήνυμα που δέχθηκε και η Ναταλία Γερμανού σημείωσε:

«Δεν ήταν εντολή παραγωγού. Ήταν “εντολή” (έβαλα εισαγωγικά) καναλιού να μη δοθεί καμία συνέχεια από τις εκπομπές ψυχαγωγίας. Πιο ξεκάθαρα δε μπορώ να στο πω».

Tweet Γερμανού για Καινούργιου Σκορδά

Η δημόσια απολογία της Κατερίνας

Το πρωί της Δευτέρας 13/11 η Κατερίνα Καινούργιου πήρε λίγο χρόνο από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, για να απολογηθεί για την κόντρα που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με την Φαίη Σκορδά, μετά το ξέσπασμά της για τα νούμερα τηλεθέασης, τους γάμους και τις περίεργες συνεργασίες.

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη που μετέφερε όλη την έντασή της στον αέρα και στους τηλεθεατές, χωρίς να είναι κάτι που τους αφορά, τονίζοντας πως δεν υπήρχε καμία κακία πίσω από τα λόγια της, παρόλα αυτά είναι έξαλλη με όσους την κακολόγησαν στη συνέχεια, με ορισμένους να μιλούν για προβλήματα ψυχικής υγείας (δείτε εδώ σε ποιον αναφέρεται), γι' αυτό και ζητά το θέμα να λήξει εδώ και από εκείνους, αλλά και από τα site που μεταφέρουν αυτές τις αναρτήσεις και τις δηλώσεις.

«Συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει να ξεφεύγει λίγο. Ξέρω ότι μπορεί να διαφωνεί και το κανάλι γι΄αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να μου ξέφυγαν πράγματα πάνω στο θυμό μου, για να υπερασπιστώ εμένα και την ομάδα μου. Ζητάω συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση ούτε υπονόησα κάτι περίεργο.

Το να βάλλομαι όμως όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν να με λένε μέχρι και βρώμικη, οι άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση...

Το ότι επειδή δεν έχω παιδιά, πρέπει να σημαίνει ότι άλλες που έχουν παιδιά είναι σε καλύτερη μοίρα, να δέχομαι ομοφοβικά σχόλια για την εμφάνισή μου, για την πορεία μου γενικότερα και για την προσωπική μου ζωή, παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ! Και παρακαλώ πολύ και όλους αυτούς που το έχουν ξεκινήσει, ακόμα και τα sites που το αναπαράγουν, να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και αυτά τα χυδαία άτομα ή να υπονοούν κάτι για σοβαρά προβλήματα υγείας, ξέρετε πολύ καλά τι λέω...

Να σταματήσει εδώ, γιατί αυτά είναι σοβαρά, δεν παίζουν με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα. Εγώ δεν θα βάλω ποτέ συνεργάτη μου να με υπερασπιστεί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Και αν συνεργάτης μου ποτέ έβγαινε στο Instagram του και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που είπαν για εμένα, θα του έλεγα να το κατεβάσει. Δεν θα με αρρωστήσετε εμένα ούτε τον περίγυρό μου. Δεν αντέχω άλλο. Οι βρώμικοι στο σώμα και στην ψυχή, δεν θα μιλήσουν για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.