«Έχω δεχτεί πρόταση....» - Η αποκάλυψη της Βάσως Γουλιελμάκη για το διαζύγιο της και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

«Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω δεχτεί πρόταση....» - Η αποκάλυψη της Βάσως Γουλιελμάκη για το διαζύγιο της και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Για την προσωπική της ζωή αλλά και το διαζύγιο της με τον Σωκράτη Αλαφούζο μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη, το πρωί της Τετάρτης 15/11 στην κάμερα στην εκπομπής Mega Καλημέρα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αποκάλυψε και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου στη ζωή της.

Όλα όσα αποκάλυψε η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιο της

«Η κόρη μου σπουδάζει στο εξωτερικό. Είναι λίγο δύσκολο. Η πρώτη χρονιά ήταν τραγική για μένα, δεν άντεχα. Έχω ξενυχτήσει, γιατί είχε π΄σει σε ένα παρτυ και ήθελα να δώ αν θα γυρίσει και να μου στείλει μήνυμα» ανέφερε αρχικά η

«Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη, έπρεπε να χωρίσουμε. Με τον Σωκράτη δεν υπάρχει χωρισμός γιατί δε ‘χωρίσαμε’, είμαστε οικογένεια για πάντα».

Δείτε επίσης: «Κάπως μου ταράζει τα νερά μου» - Η Βάσω Γουλιελμάκη αποκαλύπτει πως έχει κάνει σχέσεις που δεν έχουν γίνει γνωστές

«Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι πολύ ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και ‘sex sυmbol’ να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου θα κυκλοφορώ και το κλάμερ. Είμαι μια χαρά αυτήν την περίοδο στα προσωπικά μου. Εγώ ανήκω σε αυτούς που θελουν να έχουνσυντροφιά, μου αρέσει» πρόσθεσε.

«Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο. Έχω δεχτεί πρόταση.» αποκάλυψε στο τέλος η ηθοποιός.

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Αλαφούζο

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 17/3 και είναι από τις λίγες φορές που η ίδια προχωρά σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο.

Η ίδια, λοιπόν εξήγησε πως όταν χώρισε με τον τότε σύζυγό της, δεν είχε σκεφτεί πολύ καλά κάποια πράγματα και θεωρεί πως βίαστηκε να πάρει αποφάσεις, όμως τότε έμοιαζε πως ήταν το σωστό.

«Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη».