Ολόκληρο κορίτσι η κόρη της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Μια κούκλα με μεγάλους ασημένιους κρίκους και κοκκάλινα γυαλιά ηλίου

Η μαμά της καμαρώνει για εκείνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο σύζυγός της έχουν αποκτήσει από το γάμο τους δύο παιδιά - ένα γιο (δείτε τον εδώ) και μία κόρη - για τα οποία η fashion expert μιλάει πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και καμάρι.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την Κυριακή (19/11) η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μια ανάρτηση με νέες φωτογραφίες της κόρης της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ.

Όπως βλέπουμε η κόρη της ακολουθεί το στυλ της μαμάς της, καθώς πια είναι μια έφηβη. Μάλιστα τη βλέπουμε να φοράει καμπάνα παντελόνι, γκρι ζακέτα, ασημένιους κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την κόρη της

«Δεν ξέρω ποτέ έγινε έφηβη, για μένα είναι και θα είναι πάντα το μωρό μου και λατρεύω να χάνομαι στους δρόμους του κέντρου μαζί της ψάχνοντας μια συγκεκριμένη μπλούζα χωρίς κανέναν λόγο απλά γιατί χωρίς αυτή την μπλούζα δεν είναι Σάββατο», έγραψε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της

Η αγαπημένη Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό YOU!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, τα παιδικά της χρόνια, τον έρωτα και τον γάμο με τον άντρα της ενώ προέβη και σε αναλυτικές λεπτομέρειες για την αξέχαστη αυτή μέρα της ζωής της.

Μικρή ήσουν αγοροκόριτσο;

Ναι και ακόμα θεωρώ ότι είμαι αγοροκόριτσο χωρίς να έχω πρόβλημα με το θηλυκό στοιχείο μου.

Με την ψυχανάλυση έδιωξες τον φόβο;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Πιστεύω πολύ στην ψυχανάλυση, αλλά έχω πειραματιστεί και με τον διαλογισμό και τις ενεργειακές τεχνικές. Συναισθηματικά είμαι πολύ ευαίσθητη, είμαι όμως και πολύ πεισματάρα. Αν μου πεις ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, μπορεί να μου κάνεις χάλια την ψυχολογία και να βάλω τα κλάματα. Δεν θα στο δείξω - που είναι επίσης πρόβλημα - αλλά μετά θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι μπορώ να το καταφέρω. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να κουβαλάς την ταμπέλα της δυσλεξίας… Όποτε μου έλεγαν ότι δεν μιλάω καλά ή ότι φαίνομαι αγράμματη, θύμωνα πολύ.

Ποιος ακούει περισσότερο τα προβλήματά σου;

Ο παραμυθένιος γάμος της Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το νυφικό μου το σχεδίασε ο...» - Τι δουλειά κάνει ο σύζυγός της, Βασίλης

Ο άντρας μου. Ήταν δίπλα μου στις 2 εγκυμοσύνες μου που πήρα 40 κιλά στην καθεμία, στα θέματα της υγείας μου, σε όλους τους θανάτους της οικογένειάς μου. Το θέμα είναι πώς τα επικοινωνείς. Δεν γυρίζω σπίτι και «βγάζω» τα προβλήματά μου πάνω του αλλά συζητάω, όπως κι εκείνος μου λέει για τα δικά του προβλήματα. Είμαστε ομάδα. Η συντροφικότητα είναι και στα καλά, είναι και στα δύσκολα...

Πώς γνώρισες τον άντρα σου;

Μέσα στη δουλειά. Με είδε, τον είδα, τελείωσε.

Πόσο καιρό είχατε σχέση πριν το γάμο;

Γάμο κάναμε αφότου γεννήθηκε η κόρη μας. Δεν ήθελα, φοβόμουν. Αλλά όταν είπα το «ναι» το εννοούσα. Ήταν τη χρονιά του δημοψηφίσματος, που είχαμε κλείσει ούτως ή άλλως να πάμε διακοπές στην Κίμωλο τον Αύγουστο με μεγάλη παρέα. Έγιναν τα capital controls, ακούγονταν διάφορα τότε. Ο Βασίλης δούλευε στην Αγγλία εκείνη την περίοδο και του έλεγαν «Θα βγείτε από την Ευρώπη» - από τότε βγήκε η Αγγλία βέβαια. (γέλια) Ήρθε και με βρήκε στην Αίγινα που παραθέριζα και μου είπε: «Αν χρειαστεί να μεταναστεύσουμε θα πρέπει να είμαστε οικογένεια και στα χαρτιά ». Έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε στην Κίμωλο! Πήρα την κολλητή μου, που κανόνισε τα πάντα και έγινε κουμπάρα μου. Το νυφικό μου το σχεδίασε ο Νικόλας Γεωργίου σε στυλ δέκατου έβδομου αιώνα, με βάση ένα πουκάμισο που φορούν οι Καθολικοί ιερείς στα βαφτίσια. Το έραψε ο Γιώργος Καραπέτης. Από μέσα έβαλα ένα slip dress της άλλης μου κουμπάρας. Περπατήσαμε χέρι-χέρι με τον άντρα μου και την κόρη μας παρανυφάκι τα στενά της Κιμώλου μέχρι την εκκλησία και είχαν βγει στις πόρτες οι ντόπιοι και μάς πέταγαν ρύζι - είχαν μάθει ότι κάτι τρελοί παντρεύονται (γελάει). Ήταν τέλειος γάμος (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες από το νυφικό και την τελετή).

Ο άντρας σου πού εργάζεται;

Έχει το Dapper Dan, μαζί με τον Νικόλα Γεωργίου, ένα αντρικό περιοδικό μόδας με έδρα το Λονδίνο. Ταξιδεύει με τη δουλειά του σε συγκλονιστικά μέρη του κόσμου για μεγάλα διαστήματα, αλλά είμαι πολύ περήφανη γιατί είναι κάτι που έχουν καταφέρει μαζί βήμα-βήμα, πολεμάνε εδώ και δεκατέσσερα χρόνια.

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη!