«Είμαι σε μία καλή φάση! Ο έρωτας...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την προσωπική του ζωή 4 χρόνια μετά το διαζύγιο

Υπάρχει νέα γυναίκα στο πλευρό του;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαι σε μία καλή φάση! Ο έρωτας...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την προσωπική του ζωή 4 χρόνια μετά το διαζύγιο

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star βρέθηκε στα Madwalk 2023 που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20/11 (δείτε εδώ τα highlights) και συνάντησε πολλά και λαμπερά πρόσωπα, τα οποία παραχώρησαν δηλώσεις αυτή. Ανάμεσά τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης, του οποίου η προσωπική ζωή έχει αρχίσει να απασχολεί έντονα τα media το τελευταίο διάστημα.

Έχει αρχίσει να δέχεται πολλές ερωτήσεις σχετικά με το αν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του αυτή τη στιγμή και παρόλο που την προηγούμενη φορά έγινε λούης (δείτε εδώ), αυτή τη φορά απάντησε με μεγαλύτερη άνεση και άφησε υπονοούμενα.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την προσωπική του ζωή

«Είσαι σε φάση να ερωτευτείς, να προχωρήσεις;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι σε μία καλή φάση. Τώρα για να ερωτευτώ, τι λέτε; Τι με ρώτησε; Προσωπικά δεδομένα έτσι; Αυτά δεν τα προγραμματίζεις, ούτε τα παραγγέλνεις. Έρχονται όταν είναι η ώρα τους. Αυτή η στιγμή είναι πολύ δημιουργική για εμένα και ο έρωτας έχει να κάνει με τη μουσική για εμένα αυτή τι στιγμή», ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτός στο φλερτ, είπε με χιούμορ: «Ε δεν είμαι άρρωστος».

Οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Την Πέμπτη (9/11) ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Στούντιο 4 με τον τραγουδιστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, πως πέρασε το καλοκαίρι του, τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: «Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου» - Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως τόνισε αυτή τη φορά ο Θοδωρής Μαραντίνης, όταν διέρρευσαν δημόσια τα προσωπικά του και η δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, τότε ένιωσε πως όλα αυτά είχαν ένα αντίκτυπο στα επαγγελματικά του και στη φήμη του.

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, το χειρότερο δεν είναι να βγαίνουν τα πάντα, το χειρότερο νομίζω είναι το να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια, που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Έχει μια δική της ύπαρξη, που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι....Προς χαρά μου είδα, ότι δε μας επηρεάστηκε η δουλειά και οι εμφανίσεις μας από ό,τι γράφτηκε ή δεν γράφτηκε.

Μόνο εκείνη την περίοδο, που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά, επειδή είχα αυτήν την αρνητική δημοσιότητα, να συνεργαστούν μαζί μου. και αυτό με στεναχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι επειδή υπάρχει αυτό το θέμα... Που είναι ίσως λογικό...κάποιοι χορηγοί, κάποιες ίσως εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στεναχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου και το να δουλέψω, να βγάλω χρήματα, να βιοποριστώ.

Επειδή εγώ ξέρω τι συμβαίνει και επειδή αυτά αργά ή γρήγορα βγαίνουν προς τα έξω παρά την διαφορετική ας πούμε αρχική εικόνα, εγώ μένω στην αλήθεια μου, στη δουλειά μου, σε αυτό, που έχω να δείξω. Δυστυχώς υπήρχε μια δημοσιότητα μιας διαδικασίας συγκεκριμένης δικαστικής, που παρ' όλο που δεν έχει τελεσιδικήσει, είχε την πρώτη της φάση, τα media αυτό ήθελαν να το μεγενθύνουν, μου δημιούργησαν μια αρνητική δημοσιότητα, που δεν είχε να κάνει με την πραγματικότητα γενικώς, μου δημιούργησε κάποια εμπόδια, που ήξερα ότι θα το ξεπεράσω. Όπως λένε λαϊκά καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται, θα το ξεπεράσω. θα δείξω τι θα κάνω...

Τα παιδιά της μπάντας είναι η δεύτερη μου οικογένεια. Με έβλεπαν στεναχωρημένο, με στήριξαν πολύ και τους ευχαριστώ πολύ, όπως και άλλα πρόσωπα», είπε.