Χρυσό και χιονισμένο: Το λαμπερό έλατο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη για τα Χριστούγεννα

Με ονειρεμένα διακοσμητικά

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει μπει για τα καλά το κρύο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τη χιονισμένη Βόρεια Ελλάδα), και ο χειμώνας πέρα από το χαμηλό βαρομετρικό του καιρού, σηματοδοτείται και από τις γιορτές των Χριστουγέννων, φυσικά. Ο Δεκέμβρης, ως πρώτος μήνας της εποχής, έρχεται να πάρει τη σκυτάλη από το Νοέμβριο, ο οποίος ολοκληρώνεται σε μερικές ημέρες για το 2023, και ετοιμαζόμαστε ολοταχώς για τις εορτές.

Όλοι μπαίνουμε σταδιακά στο εορταστικό κλίμα, ή όπως αλλιώς το λέμε σε ένα Christmas mood. Γύρω μας όλο και πιο συχνά βλέπουμε στολισμένα μαγαζιά, ακόμα και τις πόλεις (δείτε εδώ το φετινό δέντρο της Αθήνας). Φυσικά, από το Χριστουγεννιάτικο αυτό κλίμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι μας celebrities, οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα διακόσμησης και στυλ, με τις προσωπικές τους επιλογές διακόσμησης. Όπως είναι το υπέρλαμπρο δέντρο της οικογένειας του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού, το οποίο είναι απλά υπερθέαμα (δείτε εδώ βίντεο από το στολισμένο έλατο).

Το ίδιο έκανε και η αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη, και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης. Η γλυκιά μελαχρινή παρουσιάστρια του open ξέκλεψε λίγο χρόνο χθες, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και στόλισε το σπίτι της, με ένα πανέμορφο δέντρο να δεσπόζει στο σαλόνι της. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελένης Τσολάκη

Η παρουσιάστρια επέλεξε να στολίσει το έλατο του σπιτιού της για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ώστε να έχει μία πολύ cozy, αλλά συνάμα και aesthetic διάθεση. Τα κλαδιά του κοσμούν σκούρες χρυσές μπάλες και μερικά ξύλινα διακοσμητικά. Έχει φτιάξει τα φύλλα του, ώστε να μοιάζουν σαν χιονισμένα, και γύρω του έχει βάλει έναν "Καρυοθραύστη", κι ένα διακοσμητικό σπιτάκια των Χριστουγέννων. Μόλις ολοκλήρωσε τις διαδικασίες, κάθισε μπροστά από το δέντρο και απαθανάτισε χαμογελαστή τη στιγμή. «Christmas is on the way!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η διακόσμηση του σπιτιού της Ελένης Τσολάκη

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει πιο μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά έχει προσθέσει και κάποια έντονα στοιχεία, ώστε να υπάρχει ισορροπία και το αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητο. Τα διακοσμητικά που της αρέσει να χρησιμοποιεί, κατά κύριο λόγο, είναι οι πίνακες ζωγραφικής και τα βίβλία μετα οποία έχει γεμίσει όλους τους χώρους.

Τα μαύρα στοιχεία υπάρχουν, επίσης, σε όλο το σπίτι και με αυτό τον τρόπο διατηρεί την ομοιομορφία σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Εμπνευστείτε!