«Αναλαμβάνω την ευθύνη! Δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σαμοΐλη στην Κουτσελίνη

Η πρώτη του δήλωση μετά το βίντεο που δημοσίευσε η Ζήνα στο οποίο σχολίαζαν τις επεμβάσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αναλαμβάνω την ευθύνη! Δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σαμοΐλη στην Κουτσελίνη

Μετά το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε και η πρώτη δήλωση του πρώην συνεργάτη της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρου Σαμοΐλη. Ο πρώην make up artist που πλέον μένει στο Λονδίνο, βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής Σπάτα Live.

Σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην φίλη του και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της παρουσιάστριας πως έβρισε την κόρη της δημόσια στην τηλεόραση πριν 9 χρόνια.

Ο Σπύρος Σαμοΐλης λοιπόν, πήρε την ευθύνη για την δεύτερη κατηγορία της παρουσιάστριας, πως δηλαδή η Μαίρη την είχε προσβάλει και για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της - δείτε την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει.

Όπως δήλωσε, η Μαίρη Συνατσάκη δεν είπε τίποτα, αντιθέτως εκείνος ήταν που έκανε το σχόλιο και μάλιστα δεν ήταν ξεκάθαρο, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Η δήλωση του Σπύρου Σαμοΐλη και η συγγνώμη στην Ζήνα Κουτσελίνη

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για όσα ειπώθηκαν. Η Μαίρη δεν είπε τίποτα. Εγώ πάντως δεν λέω για τις πλαστικές, μιλάω για τα beauty tip με την ιδιότητα που είχα τότε. Η Μαίρη δεν σχολίασε, φαίνεται στο βίντεο. Δεν βρίσκω σε τι εξυπηρετεί αυτός ο δημόσιος διάλογος. Ζητώ δημόσια στην Ζήνα Κουτσελίνη γιατί το σχόλιο μου δεν ήταν ξεκάθαρο. Εύχομαι με αυτό να γίνου ξεκάθαρες σε ποιους πάνε οι ευθύνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

H αντίδραση της Οικονομάκου

Όταν η Αθηνά Οικονομάκουρωτήθηκε σχετικά - αφού συνεργάζονται με την influencer στο Project Soma και είναι και φίλες - απάντησε: «Δεν έχω δει τι έχει γίνει με την Συνατσάκη και την Κουτσελίνη. Της έχω εμπιστοσύνη. Σέβομαι την άποψή της. Δεν μπορώ να πάρω θέση για ότι έγινε γιατί δεν γνωρίζω αλλά η Μαίρη δεν νομίζω να τα είπε έτσι ακριβώς. Τώρα μια παρεξήγηση ένα ύφος που μπορεί να παραπέμπει κάπου αλλού.. δεν ξέρω».

Επίσης, η ηθοποιός ρωτήθηκα αν έχει κλείσει ο κύκλος για εκείνη στην τηλεόραση ή θα επέστρεφε, ενδεχομένως και στο πλευρό της για να παρουσιάσουν κάποιο project στην τηλεόραση.

«Δεν νομίζω να έχει κλείσει ο κύκλος της τηλεόρασης για την Μαίρη Συνατσάκη», είπε χαρακτηριστικά.