''Κόντρα'' Συνατσάκη - Κουτσελίνη: Το όλο νόημα σχόλιο του Κώστα Τσουρού για τη Μαίρη μετά το εξώδικο που της είχε στείλει

«Εγώ το μόνο, που θέλω να πω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά τα σχόλια το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και όσα είπε για εκείνη η Ζήνα Κουτσελίνη εννιά χρόνια μετά από τα όσα είχε αναφέρει η instagramer σε εκπομπή της για την κόρη της Κουτσελίνη - δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις της.

Με τη σειρά του και ο Κώστας Τσουρός θέλησε να τοποθετηθεί τόσο όσο στην επαναφορά του θέματος, το Σάββατο 2/12 μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, ξεκαθαρίζοντας, πως η θέση του είναι λίγο δύσκολη.

Ο λόγος, που ο Κώστας Τσουρός δε μπόρεσε να σχολιάσει λεπτομερώς είναι η κόντρα του με τη Μαίρη Συνατσάκη στο παρελθόν και το εξώδικο, που της είχε στείλει (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε συμβεί ανάμεσά τους).

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την ''κόντρα'' Κουτσελίνη - Συνατσάκη

«Εγώ το μόνο, που θέλω να πω, είναι ότι δε θέλω να τοποθετηθώ, γιατί πολλοί μπορεί να γνωρίζουν, ότι ανάμεσα σε εμένα και στη Μαίρη Συνατσάκη υπήρχε μια διαμάχη, γι αυτό δε θέλω να τοποθετηθώ, γιατί είτε πω αρνητικά θα πούνε, ότι είναι εμμονή και ότι είμαι εμμονικός με τη Μαίρη Συνατσάκη, είτε πω θετικά θα νομίζουν, ότι το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο.

Άποψη έχω, είπατε εσείς όμως το θέμα. Το μόνο, που έχω να πω είναι ότι, η Ζήνα Κουτσελίνη θεωρώ ότι κάνοντας αυτή τη δήλωση ήθελε να καταδείξει, ότι αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν το πολιτικά ορθό ακόμα και αυτοί παλιότερα λειτουργούσαν διαφορετικά, για αυτό είπε αυτό - αυτό θεωρώ εγώ. Από εκεί και πέρα σας άκουσα με μεγάλη χαρά, δε θέλω να τοποθετηθώ», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Η απάντηση της Συνατσάκη στην Κουτσελίνη

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της, πως η επιχειρηματίας είχε βρίσει πριν 8 χρόνια την κόρη της, δημόσια στην τηλεόραση.

Η ίδια η Μαίρη απάντησε στην παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως σήμερα η τότε συμπεριφορά που αντιμετώπισε το περιστατικό δεν της άρεσε, ωστόσο ουδέποτε έβρισε το παιδί της (δείτε την απάντηση).

Η Ζήνα Κουτσελίνη ωστόσο, έκανε μια νέα κατηγορία απέναντι της, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο η Μαίρη την κορόιδευε με τους συνεργάτες της για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, πως «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να μπουν και να δουν οι άνθρωποι τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».