«Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και...» - Το σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό τοπίο

«Μιλάγαμε χθες το βράδυ με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και του είπα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, Μπέτυ Μαγγίρα, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι οικοδέσποινα στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου "I love Σουκού" του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χάνει ευκαιρία να τοποθετείται για όλα αυτά, που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ το σχόλιό της για την κόντρα της Μαίρης Συνατσάκη με τη Ζήνα Κουτσελίνη).

Έτσι, το ίδιο έκανε και σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, όταν την "έπιασε" η κάμερα της πρωινής εκπομπής "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις τηλεοπτικές κόντρες, αλλά και για τις επιλογές, που κάνει η ίδια στην εκπομπή της.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για το τηλεοπτικό τοπίο

«Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή, που δεν με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο.

Μιλάγαμε χθες το βράδυ με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και του είπα “σε προκαλώ να έρθεις στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα" (δείτε εδώ τι είχε πει ο δημοσιογράφος για την επιθυμία του να συνεργαστεί με την παρουσιάστρια). Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ

Έντονες συζητήσεις έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που μιλούν για τις συνεργασίες των παρουσιαστών για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Μέχρι και η Φαίη Σκορδά βγήκε δημόσια στο πλατό του Fays Time και ξεκαθάρισε για τα όσα ειπώθηκαν για την ίδια, καθώς έφτασε στα όρια της με τα ψεύδη που κυκλοφόρησαν.

Το δικό της σχόλιο λοιπόν, έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσφατα στο I love Σουκου, μεταφέροντας τα όσα σημειώθηκαν την εβδομάδα. Δεν δίστασε να πετάξει τα δικά της "καρφιά" αλλά να σχολιάσει και την σπόντα της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν είναι ωραίο σαν εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους τηλεοπτικά να τσακώνονται, δεν το συζητώ. Νομίζω ότι είναι και κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Είναι όμως και από ποια πλευρά θα το δεις και θα το πάρεις. Εμείς θέλουμε να το βλέπουμε από τη χιουμοριστική πλευρά, ίσως γιατί δεν μας έχει πάρει ακόμα η… μπάλα. Πολλές φορές ίσως αναγκάζεσαι να δώσεις μία απάντηση τηλεοπτικά, ενώ δεν θέλεις. Αν έχει προηγηθεί κάτι μεγάλο που σε αφορά, θα πρέπει να πεις κάτι. Θέλεις δεν θέλεις μπαίνεις στον χορό», ανέφερε αρχικά στην συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της.

«Το σχόλιο της Ελένης αφορούσε στη Φαίη, γιατί απάντησε για τα σενάρια που γράφονται. Όλοι ξέρουμε ότι τελειώνει το συμβόλαιό της, οπότε όταν συμβαίνει αυτό αρχίζουν τα σενάρια κατά τον Μάρτιο, είτε είναι φήμες είτε έχουν μία δόση αλήθειας. Η αλήθεια είναι ότι φέτος ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Όταν πια όλες οι παρουσιάστριες βγαίνουμε και έχουμε μία άποψη, είναι δυνατόν να μην έχει άποψη η Ελένη Μενεγάκη που είναι στον χώρο 30 χρόνια και το ξέρει το παιχνίδι πιο καλά απ’ όλους μας; Είναι δυνατόν να μην πάρει θέση και να πετάξει το καρφί της;», συνέχισε μετά από λίγο.

«Είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία των νέων παιδιών που βγαίνουν μπροστά, ειδικά όταν το κανάλι δεν παίρνει θέση να σου πει: μην ακούς αυτά που γράφονται, είναι όλα βλακείες. Και για μένα είχε γραφτεί σε πληροφορώ στο ΟΡΕΝ. Δεν θυμάσαι που γραφόταν ότι μπορεί να αλλάξω ώρα, να έρθουν άλλοι σε εμάς; Δύο χρόνια που ήμασταν εκεί γραφόντουσαν αυτά τα σενάρια», σχολίασε σε άλλο σημείο.