Ολόκληρος άντρας ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος - Η ιδιαίτερη στιγμή πατέρα και παιδιού

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο και μοναδικό του γάμο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα) και τον Μάξιμο. Σπάνια δημοσιεύει στιγμές του μαζί τους στα social media του, ωστόσο, μιας που πλησιάζουν γιορτινές ημέρες και όλοι στολίζουν τα σπίτια και τα δέντρα τους, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί μία τρυφερή στιγμή με τον γιο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την Τετάρτη 6/12 συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του τον Μάξιμο, την ώρα που είχε ανέβει σε μία καρέκλα για να τοποθετήσει το αστέρι πάνω στο έλατο το οποίο μόλις είχαν γεμίσει με τα χρωματιστά λαμπάκια και τις μπάλες σε κόκκινο και λευκό χρώμα. Ο νεαρός φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ και έχει ψηλώσει! Έχει μοιάσει από τον πατέρα του, ο οποίος ακόμη και στα 69 του κυκλοφορεί με κοιλιακούς και γυμνασμένα μπράτσα (δείτε εδώ βίντεο από την παραλία).

Η ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου με τον γιο του

Πέτρος Κωστόπουλος γιος

Η οικονομική κατάρρευση και η εργασία των παιδιών του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Μπορεί κάποτε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ήταν ανταγωνιστές (καθώς παρουσίαζαν παρόμοιες εκπομπές απέναντι ο ένας στον άλλον) στις 2/5 όμως βρέθηκε ο ένας στην καρέκλα του παρουσιαστή και ο άλλος στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου.

Ο εκδότης περιοδικών, μίλησε τόσο για την περίοδο που βρισκόταν στο ευρωκοινοβούλιο όσο και για την περίοδο που κατέρρευσε οικονομικά και έπαιζε dj σε μαγαζιά.

Δείτε επίσης: Στο "σφυρί" τα δυο ακίνητα του στην Μύκονο συνολικού ύψους 90.000 ευρώ

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι στην Ίμπιζα ή στην Μύκονο που έλεγαν. Στην Ξάνθη, την Καρδίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής είσαι για τα “μπάζα”. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολύ δουλειά. Κατά διαστήματα πήρα φαρμακευτική αγωγή και όταν αισθανόμουν καλά, τα σταμάταγα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Έχω κλείσει 11 χρόνια από την καταστροφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».