Γεροδεμένος και γραμμωμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος στα 69 του - Οι βουτιές στην παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο

Ο χρόνος δεν τον αγγίζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γεροδεμένος και γραμμωμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος στα 69 του - Οι βουτιές στην παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η κάμερα του Mykonos Live Tv μάλιστα τον εντόπισε σε παραλία στην Ψαρρού μαζί με έναν φίλο του, κάνοντας βουτιές στην θάλασσα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα όλα πάνω του.

Ο ίδιος μπορεί να είναι πλέον 69 ετών, ωστόσο διατηρείται σε άψογη φόρμα και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Την ώρα που περπατούσε στην αμμουδιά, όλοι κοιτούσαν το καλλίγραμμο κορμί του, το οποίο προσπαθεί να φροντίζει με καλή διατροφή, αλλά και καθημερινή γυμναστική (δείτε εδώ τις κόρες του που είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret).

Το σώμα του Πέτρου Κωστόπουλου στα 69 του

Η οικονομική του κατάρρευση

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος, παραχωρώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Μπορεί κάποτε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ήταν ανταγωνιστές (καθώς παρουσίαζαν παρόμοιες εκπομπές απέναντι ο ένας στον άλλον) χθες 2/5 όμως βρέθηκε ο ένας στην καρέκλα του παρουσιαστή και ο άλλος στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου.

Ο εκδότης περιοδικών, μίλησε τόσο για την περίοδο που βρισκόταν στο ευρωκοινοβούλιο όσο και για την περίοδο που κατέρρευσε οικονομικά και έπαιζε dj σε μαγαζιά.

Δείτε επίσης: Στο "σφυρί" τα δυο ακίνητα του στην Μύκονο συνολικού ύψους 90.000 ευρώ

«Δούλευα για τρία χρόνια ως Dj, όχι στην Ίμπιζα ή στην Μύκονο που έλεγαν. Στην Ξάνθη, την Καρδίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Πέρασα μια καταθλιπτική περίοδο βαριά γιατί μου συνέβησαν όλα μαζί. Λένε οι ψυχολόγοι πώς αν σου κοπούν και οι τρεις πυλώνες της ζωής είσαι για τα “μπάζα”. Τώρα αισθάνομαι καλά γιατί έχω πολύ δουλειά. Κατά διαστήματα πήρα φαρμακευτική αγωγή και όταν αισθανόμουν καλά, τα σταμάταγα. Πήρα τρεις διαφορετικές φορές στα δέκα χρόνια. Έχω κλείσει 11 χρόνια από την καταστροφή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά και έχω τόσες μέρες, αλλά είμαι καλά. Έχω βαρεθεί χιλιάδες πράγματα».

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα αλλά και η δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Το ένα είναι ότι απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με την μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες οι οποίες θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μου δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μού καθάρισε τα δικηγορικά μου γιατί δεν είχα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Δεν είναι ανάγκη να σου δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».

Διαβάστε επίσης: «Έχασε τα λεφτά του, χώρισε...» - Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου