Με φουντωτά κλαριά και χρυσά στολίδια: Το υπέρλαμπρο δέντρο του Παντελή Τουτουντζή και της οικογένειάς του

«Αγάπη ανεμπόδιστη...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχει ήδη μπει ο Δεκέμβρης και όλοι έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τα περισσότερα μαγαζιά και σπίτια ήδη μυρίζουν γιορτές. Το κέντρο της Αθήνας έχει ήδη στολιστεί και το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος έχει φωταγωγηθεί προ πολλού σε μία πολύ όμορφη τελετή (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη φωταγώγησή του).

Κάποιοι, βέβαια, ακόμα και σήμερα, δεν έχουμε προλάβει να κατεβάσουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια από το πατάρι, ούτε έχουμε καταφέρει να μπούμε στην κουζίνα να δημιουργήσουμε τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού οι αγαπημένοι μας celebrities αναρτούν τις δικές τους επιλογές για το χριστουγεννιάτικο στολισμό και αποτελούν έμπνευση (δείτε εδώ το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου και του σύζυγού της, Φίλιππου Μιχόπουλου).

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε μία μεγάλη συζήτηση, που έχει ξεκινήσει με αφορμή το νέο νομοσχέδιο, που πρόκειται να έρθει στη Βουλή, για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το προσεχές διάστημα. Η συγκεκριμένη νομοθεσία πρόκειται να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους, να υιοθετούν παιδιά, και να αναγνωρίζονται και οι δύο ως γονείς και κηδεμόνες. Αυτή η επιλογή της κυβέρνησης, να προχωρήσει σε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο τόσο καινοτόμο, έχει φέρει μία θύελλα αντιδράσεων σε πολλά άτομα της showbiz (δείτε εδώ τι είπε για το συγκεκριμένο θέμα η Άννα Φόνσου).

Ένα από τα πιο γνωστά άτομα της ελληνικής showbiz, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, και έχει δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, είναι ο επιτυχημένος makeup artist, Παντελής Τουτουντζής. Και με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και το στολισμό του σπιτιού του, έκανε το δικό του σχόλιο πάνω στο ζήτημα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο του Παντελή Τουτουντζή και της οικογένειάς του

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο makeup artist, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για το θέμα των Ομόφυλων ζευγαριών και το επικείμενο νομοσχέδιο. Το έλατο της οικογένειάς του έχει πολύ φουντωτά και είναι γεμάτο στολίδια στις αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού. Η εικόνα, που επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνει εκείνον και το σύντροφό του μπροστά από το δέντρο αγκαλιά με τα παιδιά τους. Ενώ στη λεζάντα έγραψε, «Καλά Χριστούγεννα
Αγάπη ανεμπόδιστη και άνευ όρων!!!!!!!!
»