Στα κόκκινα: Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο έλατο που στόλισε η Σία Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ μαζί με το γιο της

«Ο γνωστός άγνωστος δεντροστολιστής...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, και σε λιγότερο από 20 μέρες θα καθίσουμε γύρω από το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι, για να γιορτάσουμε τη μεγάλη ημέρα. Όλη η Ελλάδα είναι στολισμένη και πλέον ο καιρός, έχει εγκλιματιστεί και αυτός, με αποτέλεσμα το βαρομετρικό να έπεσε απότομα.

Η πόλη της Αθήνας είναι στολισμένη και οι δόμοι της είναι γεμάτοι λαμπιόνια. Το πανύψηλο και φαντασμαγορικό δέντρο της πλατείας Συντάγματος έχει ήδη φωταγωγηθεί (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη λαμπερή τελετή). Όλα γύρω μας θυμίζουν γιορτές και οι περισσότεροι αγαπημένοι μας celebrities έχουν στολίσει τα σπίτια τους με υπέροχους και πρωτότυπους στολισμούς (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό δέντρο της οικογένειας του Παντελή Τουτουντζή), δίνοντας έμπνευση με τις φωτογραφίες και τα βίντεο, που αναρτούν σε εμάς τους υπόλοιπους, που ακόμα δεν έχουμε προλάβει να διακοσμήσουμε τα ελατά μας.

Ακόμα, και στα κανάλια, τις εκπομπές, όλοι έχουν καταφέρει να κάνουν πολύ θεαματικούς στολισμούς. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, οι πρωινές και μεσημεριανές ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν διακοσμήσει με πολύ cozy τρόπο τα πλατό τους και έχουν μπει σε christmas mood (δείτε εδώ το στολισμό στο παλτό της πρωινής εκπομπής "Super Κατερίνα"). Από ότι φαίνεται, όμως και στους διαδρόμους και τα γραφεία των τηλεοπτικών σταθμών έχουν επιλέξει να στολίσουν ορισμένοι.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, Σία Κοσιώνη, αφού στόλισε το λαμπερό δέντρο στο σπίτι της, που διαμένει με τον πρώην δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη (δείτε εδώ το πολύχρωμο έλατό τους), αποφάσισε να συνδράμει και στο στολισμό του ΣΚΑΪ. Μαζί της φυσικά δεν μπορούσε να παραλείψει να πάρει και το γιο της, Δήμο, τον οποίο απέκτησε με τον πολιτικό. Το γεγονός έκανε η ίδια η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο έλατο στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, που στόλισε η Σία Κοσιώνη με το γιο της

Φουλ στα κόκκινα και με φουντωτά κλαριά είναι το δέντρο, που αποφάσισε να στολίσει το κανάλι του Φαλήρου, όπως έδειξε η αγαπημένη παρουσιάστρια του βραδινού δελτίου. Για το στολισμό, μάλιστα επικαλέστηκε και τη βοήθεια, του γιου της Δήμου, ο οποίος έβαλε και το αστέρι στην κορυφή, και το τελικό αποτέλεσμα, ήταν εξαιρετικό. Στη φωτογραφία, που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έγραψε στη λεζάντα, «Ο γνωστός άγνωστος δεντροστολιστής ήρθε σήμερα μαζί με το ελατό του από το Καρπενήσι να φέρει τα Χριστούγεννα και στον ΣΚΑΙ!».