«Ο Γιάννης είπε...» - Το σχόλιο της Κορινθίου για την δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα και το Πρωινό

Η αντίδραση της στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Γιάννης είπε...» - Το σχόλιο της Κορινθίου για την δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα και το Πρωινό

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Αϊβάζης στο Mega Καλημέρα, μίλησε και για την αποχώρηση της γυναίκας του, Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1 που την περίοδο εκείνη είχε προκαλέσει τεράστιο σούσουρο στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, μετά και με τη δική της αποχώρηση, είχαν ακουστεί πολλά για το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες της εκπομπής ανάμεσα στους συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Πρωινό, αφού με τον παρουσιαστή είναι καλοί φίλοι. Το σχόλιο της για την απάντηση του λοιπόν, έκανε η Μαρία Κορινθίου, όταν οι κάμερες την συνάντησαν στην εκδήλωση του "Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος" το βράδυ της Πέμπτης 7/12.

Το σχόλιο της Κορινθίου για την δήλωση του Λιάγκα

«Ο Γιάννης είπε ότι νιώθει. Εμένα δεν θα με καλούσαν. Αν πάω θα πρέπει να συζητήσω να υπάρχει ένας διάλογος», είπε η Μαρία Κορινθίου έπειτα την σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου.

Με ποιον είχε πρόβλημα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είχε βρεθεί την Κυριακή 1/10 η Μαρία Κορινιθίου, όπου μίλησε και για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1.

Όταν πήρε την απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία της με το Πρωινό, ξεκίνησαν να λέγονται πολλά σχετικά με τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τα υπόλοιπα πρόσωπα μπροστά από την κάμερα (δείτε τι είχε πει ο παρουσιαστής). Μάλιστα, κάθε φορά που την ρωτούσαν σχετικά οι δημοσιογράφοι, δεν δίσταζε να πετάει τα "καρφιά" της.

«Πριν από 20 χρόνια, μετά την Αμερική, η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ΑΝΤ1. Αισθανόμουν παιδί του ΑΝΤ1 γιατί εκεί ήταν η πρώτη μου δουλειά. 20 χρόνια πίσω αν το πας, έχω μεγαλώσει με ανθρώπους μέσα από εκεί, που είναι μεγαλοστελέχη, που τα αγαπώ και τα εκτιμώ. Με τους ανθρώπους αυτούς έχω κατά διαστήματα συνεργαστεί, τους εκτιμά και ξεκάθαρα, 100% το πρόβλημά μου δεν ήταν με τον ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον με 3 άτομα. Απλά επειδή έφτασαν στα αυτιά μου πριν κάτι μέρες κάποια πράγματα, θα το πω δημόσια, ότι το έχω αφήσει στην άκρη, δεν έχω ασχοληθεί. Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Μου ήρθε στα αυτιά, ότι το ένα από τα τρία άτομα, πιάνει ανθρώπους και τους λέει ότι είναι ντροπή να μου μιλάνε και να μην έχουν καμία επαφή. Το καλό είναι ότι ο κόσμος καταλαβαίνει 5 πράγματα», αποκάλυψε.