«Είναι αυστηρή! Όταν ένας είναι επικεφαλής...» - Οι σχέσεις που διατηρούν σήμερα, Κώστας Τσουρός και Ναταλία Γερμανού

Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, Κώστας Τσουρός, και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, υπήρξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάτες. Ωστόσο, αυτό έληξε απότομα, όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα του στην επαγγελματική του ζωή, και πλέον παρουσιάζει τη δική του εκπομπή, "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι δημοσιογράφοι έχουν σταματήσει έναν από τους δύο και τον έχουνε ρωτήσει για τη σχέση τους σήμερα μετά από αυτό το "τηλεοπτικό διαζύγιο". Κάτι τέτοιο συνέβη σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, ποια είναι η τωρινή ρους σχέση, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε τι είχε πει η Ναταλία Γερμανού πρόσφατα για τη σχέση τους).

Ποιες είναι οι σχέσεις του Κώστα Τσουρού με τη Ναταλία Γερμανού σήμερα;

«Συγκινήθηκα, μου το έχει πει και από κοντά η Ναταλία, ότι με βράχος απλά να το λέει και δημόσια στην εκπομπή Night Out, είναι κάτι πολύ ωραίο (δείτε τι είχε πει στη συνέντευξη). Μου το φύλαγαν για έκπληξη, γιατί δεν είχα δει το απόσπασμα και εκείνη την ώρα που το άκουσα στον αέρα συγκινήθηκα. Είναι αυστηρή. Όταν ένας είναι επικεφαλής μιας εκπομπής, είναι αυστηρός για να πάνε όλα όπως τα θέλει, αλλά γενικά η Ναταλία δίνει χώρο σε αυτούς που αξίζουν.

Εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και αυστηρότητα και καλοσύνη και τα πάντα, αλλά έτσι είναι σε όλες τις συνεργασίες. Όχι τίποτα υπερβολικό, μην παρεξηγηθώ, αλλά και έχουμε τσακωθεί και έχουμε φωνάξει και έχουμε αγαπηθεί, και έχουμε φιληθεί, και έχουμε αγκαλιαστεί.

Δεν ξέρω αυτά είναι δικά τους, που έχουν συμβεί, δεν μπορώ να πω κάτι εγώ για τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Ναταλία, αλλά νομίζω ότι μπορεί να ήταν και λίγο υπερβολική (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ των συνεργατών)», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής.