«Και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου» - Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την 17 ημερών κόρη του

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Οι δυο τους πέρασαν τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο και αφού πήραν εξιτήριο άρον άρον (δείτε εδώ το αδιανόητο λόγο), επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα με την κόρη τους.

17 ημέρες μετά, έκαναν και την πρώτη τους βόλτα, στο πάρκο στο Ζάππειο και ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από αυτή, με την κορούλα τους να βρίσκεται στο καροτσάκι της όσο εκείνος την κοιτούσε με θαυμασμό.

Η πρώτη βόλτα του Γιώργου Παπαγεωργίου με την κόρη του

«Εγώ και εσυ μαζιιιιι / εγώ και εσυ μαζιιιι / τα βασανα σου είναι και δικά μου / και για τους δύο μας χτυπάει η καρδιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της συζύγου του).

Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο ηθοποιός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει. Παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την στάση του απέναντι στη δημοσιογράφο που βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του ευχόταν για το μωράκι του, εκείνος φαινόταν να την αγνοεί πηγαίνοντας προς άλλη κατεύθυνση και μιλώντας στο τηλέφωνο - δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.