«Αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι...» - Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για την συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού

«Αυτό που εμένα δεν μου άρεσε ήταν η φράση που είπε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι...» - Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για την συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού

Το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά την δήλωση του Δημήτρη Πανόπουλου πως δηλαδή η Ναταλία Γερμανού είναι δύσκολος άνθρωπος στη δουλειά της πίσω από τις κάμερες, σχολίασαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA, σήμερα Σάββατο 9/12.

Επίσης, σχολίασαν και στη συνέχεια την συνέντευξη της παρουσιάστριας όπου εξομολογήθηκε πως όντως είναι δύσκολη και αυστηρή, πρώτα από όλα όμως είναι αυστηρή με τον εαυτό της στη δουλειά, αφού θέλει όλα να βγαίνουν σωστά - δείτε την συνέντευξη εδώ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, τοποθετήθηκε σχετικά και εξέφρασε τις διαφωνίες της για τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού φέρνοντας μάλιστα και παραδείγματα.

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ναταλία Γερμανού

«Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Νομίζω ότι λίγοι παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση θα μπορούσαν να πουν αυτό που είπε η Ναταλία και να μην γίνει τίποτα. Να κάνουν μια παραδοχή σαν αυτή, και να μην πειράξει κανέναν αυτό. Της βγάζω το καπέλο που μίλησε για τη συνθήκη αυτή με τόση ειλικρίνεια. Αν το είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας τι θα είχε γίνει; Αυτό είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Αυτό που εμένα δεν μου άρεσε ήταν η φράση που είπε "δεν είσαι καλός". Το "δεν ταιριάζουμε" το ακούω. Αλλά το να λες σε έναν άνθρωπο ότι "δεν είσαι καλός" δεν το βρίσκω σωστό. Κατά τα άλλα το "δεν ταιριάζουμε" είναι πολύ θεμιτό. Νομίζω ότι υπάρχουν ομάδες που αλλάζουν την παρέα τους κάθε χρόνο και άλλες που είναι πιο σταθερές και που δεν θέλουν να αλλάζουν συνεργάτες ενώ άλλες εκπομπές ξηλώνονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου με πολλούς από τους συνεργάτες της να συμφωνούν με τα λεγόμενα της.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε αναφερθεί ξανά στον Γιώργο Λιάγκα αποκαλύπτοντας πως κάποιοι λένε πως έχει εμμονή μαζί του.